Två invandrare knivhögg sig själva utanför riksdagshuset i Helsingfors

FINLAND. På fredagseftermiddagen satte sig två invandrare utanför riksdagshuset i Helsingfors och började att knivhugga sig själva. Det finns dock inga misstankar om brott och inget motiv.

Riksdagshuset i Helsingfors.

Vid 13-tiden på fredagen ska två rasfrämlingar ha satt sig på trappan utanför riksdagshuset i Helsingfors i Finland och börjat att knivhugga sig själva.

Riksdagens säkerhetschef Jukka Savola säger att det inte finns något motiv till händelsen samt att polisen inte misstänker något brott.

Polisen vet heller inte vad männen har för medborgarskap, då den enda id-handlingen de hade på sig var papper från flyktingförläggningen. Enligt polisen och Savola ska de dock inte ha utgjort någon fara för allmänheten.

De båda rasfrämlingarna fördes till sjukhus för vård, men polisen vill inte uttala sig om deras tillstånd. Riksdagen kommer nu att se över sina säkerhetsrutiner.

Källa:
Två män med invandrarbakgrund knivhögg sig själva vid riksdagshuset

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om