Två döda och flertalet skadade när Israel attackerar Gaza

UTRIKES. Förbrytarstaten Israel har dödat två personer och skadat ett flertal försvarslösa palestinier under en vansinnesattack mot det försvarslösa palestinska området Gaza.

Under fredagen eskalerade konflikten efter att sionisten tillika USA:s president Donald Trump valt att utlysa Jerusalem som Israels ”rättmätige” huvudstad. Nu ligger två palestinska frihetskämpar döda och 25 civila skadade, bland dem barn.

Hamas, vilka är de utsatta palestiniernas enda försvar och som globalisterna stämplat som en ”terrororganisation”, valde att under fredagen att försvara sig mot förbrytarstaten Israels ökade trakasserier mot befolkningen i Gaza, genom att avfyra några raketer mot Israel. Detta självförsvar besvarade Israel med att sätta in sitt flygvapen i en vansinnesräd mot civila mål.

Under de israeliska bombningarna mot så kallade ”Hamas-kontrollerade anläggningar” dödades bara två kombattanter medan hela 25 civila skadades. Bland de skadade finns sex barn som nu vårdas i palestinska sjukhus som även de, på grund av Israel, saknar grundläggande resurser.

Källor:
2 killed, dozens injured in Israeli strike on Gaza after rocket attacks
25 injured in Israeli strike on Gaza after rocket attacks
Relaterade artiklar:
Trump erkände Jerusalem som Israels huvudstad
Syrien sköt ner tre israeliska missiler

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
FredrikaRami Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rami
Medlem

Israel är en vidrig terrorist-stat. Alla som stödjer den är vidriga kräk utan existensberättigande. Det finns dessutom gott om judar som motsätter sig dessa totala psykopater som Satanyahu och de andra sionisthöjdarna då de inser att deras agerande kommer leda till ett storkrig som slutar med att Israel förintas i eld och lågor och judarna likaså.

Fredrika
Medlem

Som Israhells utrikesminister säger: ”Palestina har önskemål. Israel har behov.”