Två asylsökare tvingade in högstadieflickor i hiss och förgrep sig på dem!

KUNGÄLV. I Kungälv utanför Göteborg verkar två flickor ha tvingats in i en hiss och ha blivit sexuellt ofredade av två invandrare.

Det var på Oasen, en sim- och ishall, i Kungälv som två invandrare drog in två högstadieflickor i en hiss och sexuellt ofredade dem.

De två invandrarna ska vara så kallade ensamkommande flyktingbarn. Invandrarna, som ska vara nyanlända, befann sig på Oasen då det i byggnaden finns en ”välkomstenhet” där unga invandrare får gå innan de placeras ut i vanliga skolklasser.

Enligt media ska den ena invandraren ha varit mer ”pådrivande” och stängts av från undervisningen, men den andra invandraren verkar få gå kvar i skolan.

— Det här visar att vi behöver stärka arbetet med våra nyanlända kring frågor om jämställdhet och bemötande, både i skolan och på våra boenden, säger socialchef Jonas Arngården som ignorerar det faktum att den enklaste lösningen på problemet hade varit att stoppa invandringen.

Nyheten har blivit omskriven av Kungälvsposten i pappersupplagan men inte på nätet. Det är tack vare Flashback som nyheten fått viss spridning på nätet hittills, etablerad media i övrigt verkar inte ha skrivit om händelsen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments