Turkisk minister: ”Migranterna kommer att förändra Europa”

UTRIKES. Turkiets inrikesminister säger att migranterna som försöker ta sig in i Grekland kommer att förändra Europa.

Turkiet fortsätter att försöka pracka på Grekland och övriga Europa en ny massinvasion av rasfrämmande migranter.

Süleyman Soylu, landets inrikesminister, sade i lördags i en intervju med CNN Türk att Europa kommer att förändras drastiskt av ännu en massiv migrantvåg.

— Europeiska regeringar kommer att bytas ut, deras ekonomier kommer att försämras och deras aktiemarknader kollapsa, sa Soylu enligt en översättning som Voice of Europe stått för.

De senaste veckorna har Turkiet manat de nära 4 miljoner så kallade flyktingar som finns inom landet mot den grekiska gränsen. Syftet är att pressa EU till att stödja Turkiets imperialistiska krigföring i grannlandet Syrien, där Ankara stödjer olika islamistgrupperingar som strider mot den valda regeringen i Damaskus.

Grekland har dock än så länge stått emot och vägrat att öppna gränsen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Klaus
Nybörjare
Klaus
4 månader sedan

Det är klart, migranterna kommer att förändra Europa. Det är Illuminatis onda avsikt, det är skälet att de och marionetter i regeringar kämpar hårt mot nationalister, särskilt mot nationalsocialister. Det finns Talmud och Kalergi-planen, och NWOs världsregering kommer att bli en brutal pervers terrorregime utan möjlighet att fly, tvärtom, massmord och tvångsomflyttningar kommer att hända som i den bolsjevistiska judiska Sovjetunionen.