Turister varnas för att åka till Sverige

INRIKES. Nu varnas utländska turister från att bege sig till Sverige. Den brutala brottsligheten i landet med bland annat bombdåd, skjutningar, våldtäkter och knivskärningar har gett intryck utomlands.

Sverige anses inte säkert att besöka. Foto: Telefonkiosk (CC BY-SA 3.0) .

Officiella reseråd utomlands varnar nu turister från att åka till Sverige. Det forna så fridfulla och trygga landet anses inte längre säkert att besöka, då det numera råder hänsynslös brottslighet med bland annat bombdåd, skjutningar och våldtäkter.

Det är britter, amerikaner, kanadensare, australiensare och nyzeeländare som rekommenderas att se upp om de ändå väljer att besöka landet.

I det större städerna varnas för ”omfattande gängkriminalitet” och det anses även finnas stor risk att råka ut för ett terrordåd i Sverige. Landet uppges också vara tummelplats för ficktjuvar.

Källa:
Utländska turister varnas inför Sverigesemestern

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Bo
Nybörjare
Bo
1 år sedan

Med detta har landet ”berikats” av styrande globalistiskt avskum. Läget verkar märkligt nog gillas av många om man ser till hur majoriteten av befolkningen fortfarande röstar. Först då den egna bilen har brunnit eller någon nära anhörig råkat ut för våldsbrott kanske andra tankar kommer fram. Då är det så dags. Vakna nu!

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Bo

Då blir de nog snarare (((SD)))are istället och inte vaken på långa vägar. Hatar dock dessa egoistiska individer som röstar på ett parti framförallt i 7-klövern- men bara för att de bor i segregerade vita områden utan några direkta problem så bryr de sig inte. Det är först när de själva råkar illa ut, om ens då. Förstår inte hur de ens kan se sig själva i spegeln. Även SD:are som ännu inte lärt sig vad (((SD:s))) egentliga intressen är, beblanda svenska folket med invadörerna (folkmord) och föra en Israelvänlig politik. Ta t.ex de kvinnor som har blivit våldtagna men… Läs mer »

André Devecseri
Nybörjare
André Devecseri
1 år sedan

Grattis Röfven säger jag bara, grattis!

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Bara NMR med sympatisörer och annat vaket som värnar om RIKETS egna intressen (Skandinavien) som kan råda bot på detta vansinne.

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

En filmkaraktär som stämmer in på morgan johansson.

”Full Metal Jacket”
https://www.imdb.com/title/tt0093058/mediaviewer/rm3487265792

Bara att hoppas att äcklet snarast skjuter sig själv i huvudet.