Tucker Carlson varnar för folkutbytet – möts av drev från ADL

JUDISK MAKT. Programledaren Tucker Carlson på Fox News varnar i ett reportage för att politikerna orkestrerar ett folkutbyte. Nu menar judisk makt-organisationen ADL att uttalandet är antisemitiskt, och att Carlson borde få sparken.

Den konservativa opinionsbildaren och programledaren för Fox News, Tucker Carlson, varnar i ett reportage för att politikerna medvetet orkestrerar ett folkutbyte.

— Jag vet att vänstern och de små grindvakterna på Twitter blir bokstavligt talat hysteriska om man använder sig av ordet ”utbyte”. Om man antyder att det demokratiska partiet försöker byta ut de nuvarande väljarna mot nya, mer lydiga väljare från tredje världen. Men de blir hysteriska eftersom detta faktiskt är vad som pågår. Låt oss bara konstatera det: det är sant, säger Carlson.

I egenskap av konservativ menar han dock inte att det handlar om ett folkutbyte av vita, utan ett utbyte av alla väljarna i USA.

— I en demokrati motsvarar en person en röst. Om du byter ut befolkningen så urvattnar du den politiska genomslagskraften hos folket som bor där, konstaterar Carlson.

Trots att programledaren nosar på konceptet att vita medvetet byts ut av invandrare från tredje världen, så nämner han aldrig någonting om att vita drabbas av det. Det mycket milda uttalandet har ändå väckt reaktioner från mäktiga judiska lobbygrupper runtom i USA.

Juden Jonathan Greenblatt från organisationen ADL menar att Carlsons resonemang är ett uttryck för ”vit överhöghet”, rasism och antisemitism. Att ens uttala sig om folkutbytet leder till skjutningar som i El Paso, Christchurch och Pittsburgh, uttrycker judisk makt-bossen på Twitter.

Greenblatt kräver nu att Fox News ska sparka Carlson från sin programledarpost, där han är omåttligt populär.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments