Tucker Carlson anklagar Donald Trump för att bryta mot vallöften

UTRIKES. Fox News-ankaret Tucker Carlson har nu gått ut och anklagat USA:s president Donald Trump för att bryta mot sina egna vallöften.

I en ny sändning går Tucker Carlson på Fox News till angrepp mot USA:s Donald Trump och anklagar honom för att bryta mot de löften han gav inför valet år 2016.

Genom att döda den iranske generalen Qasem Soleimani riskerar man att dra in USA i ett nytt krig, vilket Trump lovat att inte göra och befolkningen i USA inte är intresserade av.

Carlson konstaterar att om Iran hade dödat en hög amerikansk befälhavare hade USA utan tvekan betraktat det hela som en krigshandling.

Ett nytt krig skulle med största sannolikhet kunna eskalera om exempelvis Ryssland och Kina ställer sig på Irans sida och kosta de amerikanska skattebetalarna stora summor pengar.

President Donald Trump har hotat med att ett eventuellt svar från Irans sida skulle resultera i ännu ett angrepp mot Iran, bland annat mot mål som är viktiga för landets kultur.

Se inslaget med Tucker Carlson nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments