Reinfeldt-styrd kommission ska ta krafttag mot invandrarbrottslighet

STOCKHOLM. Folkförrädaren Fredrik Reinfeldt har träffat utsatta företagare i Tensta för att samla information om deras problem med invandrarbrottslighet.

Fredrik Reinfeldt (M) härskade under åtta år över Sverige som statsminister i den borgerliga Alliansregeringen.

Fredrik Reinfeldt är ordförande i Trygghetskommissionen. Kommissionen startade sitt arbete i juni 2017 på grund av att invandrarkriminaliteten är mycket utbredd i många områden i Sverige. Redan i juni 2018 ska Trygghetskommissionen lämna en slutrapport.

Den 11 januari träffade Reinfeldt, i egenskap av kommissionsordförande, företagare från brottstyngda förorter på Järvafältet. Reinfeldts uppdrag är att komma med förslag på hur man kan öka tryggheten och förbättra säkerheten för företagarna i området.

Problemen för företagare på Järvafältet är många. En del butiker får inte lösa försäkringar hos försäkringsbolag, andra måste betala höga premier på grund av den tunga kriminaliteten i området.

SVT rapporterar från Reinfeldts besök med rubriken ”Förre statsministern skapar trygghet i sin nya roll”, men frågan är vems trygghet det är han skapar: Företagarnas, sin egen eller hans gelikars?

Till SVT säger Reinfeldt:

— Vi vill få en beskrivning av hur en del utsatta områden i Sverige upplever att rättsskipning och samhället fungerar. Det som var väldigt tydligt här var en frustration och delvis en liten uppgivenhet över en utveckling som man tycker är väldigt negativ.

Reinfeldts rapport ska alltså lämnas in redan i juni, samtidigt som den före detta statsministern fortfarande är fullt upptagen med att samla in beskrivningar av problembilden.

SVT:s reporter ställer en smått provokativ fråga till Reinfeldt:

— Du var statsminister i åtta år, tänker du att du kunde gjort något annorlunda nu i efterhand?

Reinfeldts svar är troligtvis det för honom enda möjliga:

— De beslut som fattades gjordes på bästa underlag där och då. Jag försöker att inte agera efterklokt. Nu har jag en ny roll och jag har en trygghetskommission som jag leder. I den har jag möjlighet att föreslå åtgärder som jag tror är verkningsfulla.

Reinfeldt har inte någon som helst chans att arbeta fram nya åtgärdsförslag för att möta otryggheten i invandrartäta områden innan slutrapport skall levereras. Om sådana förslag finns, är de förmodligen skrivna för länge sedan, kanske till och med av främmande, men med svenska staten allierad, makt.

Källor:
Förre statsministern skapar trygghet i sin nya roll
Trygghetskommissionens arbete

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
5 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Christian Hamilton
Christian Hamilton
2 år sedan

Revolution uppifrån kallas det. Subtilt sätts nåt jävelskap igång uppifrån så vi inte tror det kommer från det hållet. Sen kommer lösningen (som var planerad från början) från de styrande, helt synligt, som uppfattas som att de styrande åtgärdar och hjälper sitt folk.

Detta händer ideligen, det är på så sätt vi får mer övervakning av folket, fast det heter att man skall stävja brottsligheten, för det går ju hem hos gemene man.

I folkförrädaren Rövfelts fall var det att öppna gränserna på vid gavel, följande sina sionistiska överordnades order.

Anders
Anders
2 år sedan

En folkförrädare (en av de värsta) som hela tiden belönas med nya uppdrag av sina (((herrar))).

Så sinnessjukt och perverst vidrigt så det är omöjligt att beskriva med ord.

Karma…

Hell seger!

Bo
Bo
2 år sedan

Ett gammalt uttryck är: ”Att sätta bocken som trädgårdsmästare”. Här har bocken redan haft åtta år på sig att stöka till det i den svenska ”trädgården”. Som statsminister var nya jobb ett av hans hans mantran. Antar att han då mest tänkte på att ligga bra till hos (((uppdragsgivarna))) och skapa nya jobb åt sig själv. Hur mycket han brydde sig om det svenska folket vet vi allt för väl.

Karl
Karl
2 år sedan

Fy fan vilken vidrig jävel!

Valhalla
Valhalla
2 år sedan

Ska den som orsakat invandrarbrottsligheten i Sverige nu stävja den? Det är som att anställa bocken som trädgårdsmästare. Reinfeldt bör dömas till tukthus med hård regim resten av sin onödiga liv.