”Trumps seger är ett av många bevis på att vårt folk inte längre kommer att applådera sin egen undergång”

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
0

KOMMENTAR. Donald Trump valdes i natt till USA:s nästa president. Nordiska motståndsrörelsens ledare ger här sin syn på saken.

presidenttrump

Jag var länge skeptisk till Donald Trump. När nationella världen över började heja på mannen såg jag i större utsträckning hans pro-israeliska uttalanden och att det som i alla andra amerikanska presidentval handlar om ett val mellan pest eller kolera. Visst såg jag tidigt ondskan som lyste i Hillary Clintons ögon och förstod att hon var en ännu sämre kandidat, men jag såg inte mycket som var positivt med Trump heller med undantag för enstaka uttalanden och högre grad av rättframhet än bland övriga kandidater.

hillary clinton sionist

Det som fick mig att verkligen börja hålla på Trump i valet var etablissemangets propagandastorm. (((Gammelmedias))) propagandamaskin har sannerligen gått på högvarv och hetsen mot Donald Trump har varit total. Allt han har sagt har analyserats i minsta detalj, klippts ur sina sammanhang, förvrängts och pumpats ut. Allt bra han säger är bara lögner. Allt dåligt med hans rival Hillary Clinton är överdrivet eller felaktigt.

Det har varit ett enat och koordinerat drev där det inte någonstans funnits utrymme för åsikter som går mot strömmen. Även skolorna har involverats och alla elever, Sverige över, har fått lära sig att Trump är en hemsk människa och att det är bäst om Clinton vinner valet.

Känns det igen? Ja, etablissemanget har agerat på samma sätt mot Trump som de ideligen gör mot oss i Motståndsrörelsen. Enat, falskt, krigiskt. En tävlan i om vem kan ljuga och smäda mest.

Det som är dåligt för etablissemanget är bra för folket. Ju hårdare etablissemanget hetsade mot Trump, desto mer positivt inställd blev jag till honom och på valnatten höll jag tummarna hårt för den ökände företagsledaren från New York.

Nu efter att segern blivit ett faktum så njuter jag i fulla drag av att läsa tidningsrubrikerna. ”Dyster dag för USA, världen och Sverige” citerar Aftonbladet Mats Karlsson på Utrikespolitiska institutet, ”Godnatt Amerika, godnatt världen!” skriver Expressen i sin ledarartikel, i Svenska dagbladet kan vi läsa citatet ”Jag är i chocktillstånd – det otänkbara har hänt” från finanskvinnan Karin Forseke och i Dagens nyheter säger rubriken författad av (((Peter Wolodarski))) ”Ett dramatiskt utslag som sänder isande vindar över hela världen”.

mediaomtrumpsseger

Att Donald Trump blivit vald som USA:s president är uppenbarligen något som skakar etablissemanget och därmed något som är bra för världen och vårt folk.

Jag tror inte på något vis att Donald Trump är en genomgod och fantastisk människa, jag tror inte att han är den stora ledaren vårt folk väntat på. Trumps seger kommer inte leda till att USA blir en sund nation eller att det vita folket i landet får det helt suveränt. Lika lite som jag tror att Sverigedemokraterna kan åstadkomma det i Sverige.

Men, Trumps valseger är ändå spännande på många vis (liksom Sverigedemokraternas framgångar) och indikerar att folket i USA börjat genomskåda sionisternas list. Detta året fick vi först Brexit och nu Donald Trump. Detta är, med anledning av i vilka länder det inträffat, de kanske två största händelserna sedan andra världskriget där framförallt vita människor är ansvariga, som går tvärtemot den självutsedda världselitens vilja och målsättning. Folket står ännu inte rakryggat upp och redo att mota sionisterna i grind, men de är åtminstone inte längre lika lydiga och duktiga får som snällt ställer sig i fållan.

Denna utveckling kommer att fortsätta. I USA, i Storbritannien och i Norden. Trumps seger är ett av många bevis på att vårt folk inte längre kommer att applådera sin egen undergång och gå mot döden utan att ifrågasätta eller göra motstånd och att (((de styrandes))) makt inte längre är ogenomträngbar.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments