Trump vill dela ut ”fake news”-pokal till massmedia

USA. Donald Trump fortsätter att underminera judisk massmedia. Nu vill han dela ut en ”fake news”-pokal till det nyhetsbolag som ljuger mest om honom.

USA:s president Donald Trump twittrade under dagen ut att han vill dela ut en ”fake news”-pokal till det mediabolag som ljuger mest om honom.

”Vi borde ha en tävling om vilket TV-bolag, plus CNN men inte inkluderat Fox, som är mest oärligt, korrupt och/eller förvrängt” var presidentens budskap. Det bolag som vann skulle då tilldelas en ”fake news”-pokal.

”Fake news” är ett begrepp som vänsterliberala, ofta judiska, massmedier i västvärlden började använda som ett skällsord mot medier som inte tycker att till exempel det ekonomiskt, socialt och biologiskt sett förödande folkutbyte som pågår i västvärlden är någonting positivt.

Trump har under sin tid som president fortsatt med den fientlighet han uppvisade mot judiska massmedier under valkampanjen, vilket dagens tweet är ännu ett exempel på. Detta har bland annat resulterat i att 75 procent av hans väljare ser USA:s judiskägda massmedier som ett större hot mot landet än vita nationalister samt att endast 14 procent av landets republikaner litar på nämnda medier.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DanielFredrikaKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Donald J. Trump @realDonaldTrump

We should have a contest as to which of the politicians, plus Hillary and not including Bill, is the most dishonest, corrupt and/or distorted in their political lying of your favorite President (me). They are all bad. Winner to receive the ASMACHTA TROPHY! (me)

https://en.wikipedia.org/wiki/Asmachta

Karl-Путин A
Medlem

För er som inte förstår poängen: Det har aldrig funnits någon mer förvirrad och löftesbrytande president i USAs historia än Trump.

Fredrika
Medlem

Ett jumbopris om fake news är väl en bra idé, men att det ska handla om nyheter som berör hans egen person är infantilt. Dela ut det för nyheter om Korea, Israhell, rysk ”hacking” och IS istället. D-a pajas.

b¤d
Medlem

Bah.
Denne springer Judens ärenden sedan start.