Trump utser fanatisk kristen sionist till ny utrikesminister

USA. I fredags bekräftades Mike Pompeo som utrikesminister i USA av senaten. Pompeo är den första CIA-direktören att leda USA:s utrikesdepartement.

Den förre CIA-bossen Mike Pompeo blir ny utrikesminister i USA. Foto: Gage Skidmore (CC BY SA 2.0).

I mars så bestämde Vita huset att Mike Pompeo skulle lämna sin post som CIA-direktör och istället ta över som utrikesminister. Detta bekräftades av senaten i fredags med röstsiffrorna 57 mot 42. Alla republikaner och sju demokrater röstade för.

Fundamentalistiskt kristen sionist
Pompeo åkte 2011, då som medlem av den amerikanska kongressen, på en förstaklassresa till Israel sponsrad och planerad av American Israel Education Foundation, som står väldigt nära American Israel Public Affairs Committee(AIPAC) och är den mest inflytelserika USA-baserade Israellobbygruppen. Pompeos anledning till resan, som kostade över 27 000 dollar, var enligt egen utsago att han ”har ett speciellt intresse i Israel”.

Enligt medianätverket The Young Turks (TYT) som intervjuat Michael Weinstein, grundare av Military Religious Freedom Foundation, ska Pompeo ha tagit med sig sina kristna fundamentalistiska övertygelser till sin chefsposition på CIA. Weinstein berättade för TYT att hans organisation fått flera klagomål från CIA-personal gällande Pompeos introducerande av öppet religiöst beteende på arbetsplatsen, inklusive referenser till ”uppryckandet” [”rapture” på engelska. reds.anm] – en vanlig föreställning bland amerikanska kristna fundamentalister om att alla ”rättroende” kommer att fysiskt ”ryckas upp” till himmelen strax innan domedagen

— Han är intolerant mot alla som inte är fundamentalistiskt kristna. Människorna som arbetade under honom på CIA som kom till oss var aldrig förvirrade, de hade inte tid att vara förvirrade. De var chockade och de var väldigt rädda, berättade Weinstein för TYT.

År 2015 höll Pompeo ett tal i en kyrka där han talar om uppryckandet och uppmanar åhörarna att ”vara en del av det, vara en del av striden”. I ”uppryckandet” ingår även tron på att Jerusalem måste bli Israels huvudstad och att världens judar måste återvända dit innan Jesus kommer tillbaka.

Källor:
Mike Pompeo picked as Trump’s new secretary of state: What to know about him
Pompeo discussed Rapture at CIA

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

16
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
LingonetVeraGrottbjörnenPålästKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Precis, världens judar måste återvända till Orienten.

Peter
Medlem

b

Peter
Medlem

Jag höll på att skriva kommentar och medan jag skrev försvann den. -Jag återkommer!

Karl-Путин A
Medlem

Den vita kristna amerikanska befolkningen har ett allvarligt psykologiskt problem att ta itu med; hälften av männen är omskurna för att integrationen med judarna i det hägrande Paradiset i livet efter detta ska gå lättare.

På bilden ser man en häxdoktor, blivande överläkare på ett svenskt sjukhus nära dig? behandla en nyomskuren penis med ett rått ägg.

https://upload.wiki media.org/wikipedia/commons/9/97/Efter_omsk%C3%A4relsen-_%C3%84gg.JPG

(Av hänsyn till känsliga läsare har jag sär skrivit länken)

Peter
Medlem

Länken censurerad!

Grottbjörnen
Medlem

det otäckaste av allt är att jag inte blir förvånad av sånt längre

Karl-Путин A
Medlem

Varför skulle man bli förvånad? Numera utförs det på både judar och muslimer på våra svenska sjukhus. Om avsugning och råa ägg ingår i behandlingen låter jag vara osagt.

Påläst
Medlem

Vet han inte vad judarnas ”heliga” skrift säger om Jesus och kristna?

Karl-Путин A
Medlem

Han vet nog, men så hoppas han väl på en bra tillvaro som shabboz goy i det judiska paradiset när den judiske frälsaren Messiah uppstår ur tomma intet eller underjorden och verkställer (((paradiset))).

Grottbjörnen
Medlem

ja just det, det står väl i tora eller vilken häxbok det nu är att jesus är en horunge som kokas i sin egen skit nere i helvetet, och folk som tror på detta vill kristna slicka i röven???

Lingonet
Medlem

Det står i den babyloniska talmud, tror jag, toran är moseböckerna.

Peter
Medlem

Jag som ny-, nu- och urkristen, med uppdraget att i vår tid återställa Evangeliet, är bestört över kristenhetens avfall, som redan för 1900 år sedan var ett faktum och alltsedan dess med tiden har förvärrats till att nu inte äga minsta likhet med ursprunget. Det rör sig inte bara om en tokighet utan om ett flertal sådana, där stödet för den, genom terrorism, krig, mord osv, självupprättade och självpåtagna skurkstaten Israel i avsaknaden av all legitimitet, särskilt av gudomlig sådan- bara är en av dem. Alltmedan orättfärdighet utgjorde grundorsaken till forna Israels och Juda förskingringar, har vi från judiskt håll… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

jag fattar inte hur kristna kan vara sionister, det visar på den genomsnittlige amerikanens intelligens, tyvärr…det framgår väl ganska tydligt om man läser bibeln att jesus var judarnas sista chans till bättring, de förkastade jesus, alltså bröt de sitt förbund med gud, alltså är de inte längre ”guds utvalda”. Det finns ju tom. kristna och mohammedanska teologer som teoretiserar att det är därför judarna blev så fula, de började likna demoner för att andra människor lättare skulle kunna undvika att ha med dom att göra, titta på zoros tex. även om ni inte vet hans bakgrund och tittar på honom…skulle… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Han ser ut som en av Satans metastaser.

Vera
Medlem

Har märkt förändringen här i Vadstena på några få år hur den judiska manipulationen påverkar kyrkan. En Homopräst som predikar mångfald, ingången i Klosterkyrkan gjorde reklam för Pride och hyllar judendomen. Att den ståtliga kyrkan skulle smutsas ned till slut också är sorgligt såsom att församlingsborna inte protesterar och bojkottar gudstjänsterna. Sionistkristen går väl för 17 inte ihop lika lite som moral och Pride. Men det är väl så med demokratin , inte bara förordas rasblandning ALLT skall visst mixas ihop som förvirrar vanliga medborgare som blir lydiga slavar. De som är verkligt kristna måste kunna jämföra pöbelns rop ”Korsfäst… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

det står klart och tydligt i bibeln vad gäller homosexualitet och transsexualitet, de här krafterna tvingar sig in i kyrkan med sina pk-ramsor och menar att deras floskler om allas lika värde står över det som står i deras skrift (dom kallar ju sig kristna så man får förmoda att de har läst bibeln)…men å andra sidan är det bara fega och rädda ynkryggar till präster och församlingar som ger efter för trycket, så kanske positivt att det händer. https://www.youtube.com/watch?v=KvzjP90ugpc Islam är väl som det är men titta på detta klippet, bögen KRÄVER att man ska ändra vad som står… Läs mer »