Trump utlyser judisk historiemånad

UTRIKES. USA:s president Donald Trump har nu valt att utlysa en ”judisk historiemånad” i maj. Enligt ett märkligt pressmeddelande är anledningen att ”judarna gjort världen till en bättre plats att leva på”.

Enligt ett pressmeddelande som släpptes i måndags har USA:s president Donald Trump utnämnt maj till en ”judisk historiemånad”. Syftet är att lyfta fram det judiska inflytandet över USA, något Trump alltså menar är positivt.

Det man lyfter fram som positivt är judarnas engagemang i samhället och politiken, vilket enligt pressmeddelandet gjort världen till en bättre plats att leva på, samt gjort USA till en starkare nation.

Även den tidigare vicepresidenten Joe Biden har gjort uttalanden om att det judiska inflytandet varit bra, samt att det är positivt att vita människor kommer bli en minoritet i landet.

Källa:
Trump proclaims May Jewish History Month

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
KarlKarl AAnnaRandalfGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

En bättre plats att leva på – visst om man älskar att trampa i skiten ….

Johan
Medlem

Som om inte Trumps missilanfall mot Syrien var nog. Nu visar han bara sina sanna (((färger))) ännu mer. Detta utfall av horeri för de ”utvalda” är nästan ännu vidrigare än det förstnämnda

Rokviken
Medlem

Vilket skådespeleri denne man bjuder på. Måste vara svårt att tillfredsställa olika läger som sedan valet kräver åtgärder. Vilka är starkast? Baphometgänget eller den vita amerikanska befolkningen?

Danish Nazi
Medlem
Rokviken
Medlem

”Danish Nazi”

Grottbjörnen
Medlem

Donald Cuck

Randalf
Medlem

https://www.rt.com/news/425788-ukraine-odessa-jews-nationalists/

Kanske dags att se över vilka som låg bakom nationalsocialismens tillkommst.

Anonym
Medlem
Anonym

Jag mår illa.

Karl-Путин A
Medlem

Trump borde sitta med tvångströja i ett madrasserat rum. Han är ju direkt farlig för hela världen. Fallet Trump visar också hur olämpligt det är att låta personer med stora företag och lån i miljardklassen inneha höga politiska poster, eftersom deras kreditgivare kan påverka dem.

I Trumps fall är det Deutsche Bank som lånat honom hundratals miljoner dollar som han använt både till fastighetsaffärer och sin valkampanj. Han sitter antagligen rejält på pottkanten och lyder minsta lilla (((vink))).

Rokviken
Medlem

Han tillhör säkert Baphometgänget.

Karl
Medlem

Är det första april?

Karl-Путин A
Medlem

Det är det varje dag numera.