Trump utesluter samtal med Maduro – men inte militär intervention

UTRIKES. USA:s president Donald Trump låter meddela att han utesluter samtal med Nicolas Maduro, dock inte militär intervention.

Under en intervju med CBS program Face the Nation meddelade USA:s president Donald Trump att en militär intervention i Venezuela inte är utesluten. Något som däremot utesluts är samtal med landets president Nicolas Maduro.

Nyligen sågs även John Bolton, ökänd krigshök och rådgivare för nationell säkerhet, hålla i ett anteckningsblock med texten ”5000 soldater till Colombia”. Ingen förklaring för detta har lämnats av vita huset.

En annan åtgärd USA genomfört är att man givit den väststödde ”presidenten” Juan Guaido kontroll över venezuelanska tillgångar i amerikanska banker. Man har även utlovat 20 miljoner dollar i bistånd till Guaido och hans anhängare.

Källa:
Trump confirms use of US military in Venezuela among ‘options’ on table

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ethny Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ethny
Medlem

Vet inte så mycket angående situationen i Venezuela (inte haft möjligheten att läsa på om det). Men om jag har fått det rätt, antar att )))Nicolas Maduro((( som valdes? Till president, medan dess militär vill genomföra en statskupp för att installera (((Juan Guaido))) som förmodligen är på order av Trump? Samtidigt som Maduro försöker hålla sig kvar på sin legitima? Presidentpost genom ett nyval via ”demokratin” där han förväntas att vinna, men även för att förhindra Guaido? Sedan har vi Trump, är han verkligen helt ((())) eller är han delvis )))((( men även ((()))? Vet fortfarande inte helt hundra om… Läs mer »