Trump om judetidning: ”Ond propagandamaskin”

USA. Donald Trump kallar den tidningen New York Times för en ”ond propagandamaskin”.

USA:s president Donald Trump har gjort en del av sina supportrar besvikna genom att inte uppfylla de vallöften som han tidigare givit. Ingen mur mot Mexiko, fortsatta krig i Mellanöstern för Israellobbyn samt aggressioner mot flera oskyldiga länder. Han har dessutom än så länge varit totalt tandlös när judiskt dominerade sociala medier censurerar allt fler människor, däribland många av hans supportrar.

Men en sak som han haft en principfast hållning i är hans fräna kritik mot USA:s massmedier. Nu senast gick han ut på sitt favoritmedium Twitter och attackerade den judiska tidningen New York Times.

Presidenten kallar tidningen för en ”ond propagandamaskin” som med ”falsk, partisk och ond” rapportering har blivit till ”ett sjukt skämt”.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KlausSamuel Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Samuel
Medlem

Hmm.. Trump är ju fortfarande J-lakej? Är det endast så att han blir tillsagd EFTER han har gjort något som går emot J:s narrativ – och lyder just då?

Klaus
Medlem

Trump kallar NYT inte ”judetidning”. Han vet möjligtvis inte (typiskt amerikansk) att vänster är judisk och tidningens skribenter och redaktörer är judar.

Klaus
Medlem

Det finns för många judetidningar i hela världen.