Trump om antirasistisk kändisaktivist: ”Han hatar vita”

UTRIKES. Donald Trump menar att den svarte kändisaktivisten Al Sharpton hatar vita människor.

Donald Trump fortsätter på den inslagna vägen med att kasta köttben åt sina mer radikala fans, som under månader varit svältfödda på positiva tecken från presidenten. Tidigare i månaden har han sagt åt fyra kongressledamöter att ”åka tillbaka och fixa de totalt nedbrutna och brottsplågade platser som de kommer från” samt sagt att det överväldigande svarta Baltimore är en ”äcklig rått- och gnagarangripen sörja”.

Nu fortsätter han sin flört med de mer radikala elementen genom att säga att den massmedialt hyllade svarte ”människorättsaktivisten” Al Sharpton hatar vita.

Trump använder också althögermemen om att svarta var högciviliserade kungar innan de onda vita kom och förstörde deras ”civilisationer”.

We wuz kangz. Elijah Cummings ansikte på en antik egyptisk sfinx.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Klaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Ja, även afroimperialister och vita afrovänner som Obama, ANC, Macron, Merkel, Löfven och Illiminati-judar är rasister. De är inte bara mot oss vita, de förstörar våra vita samhällen genom massinvasionen.