Trump och Putin har bjudits till Malmö av Stefan Löfven

INRIKES. Statsminister Stefan Löfven slår på stort och har bland andra bjudit in inga mindre än Donald Trump och Vladimir Putin till en konferens som i oktober ska hållas i Malmö. Konferensen ska enligt regeringen ”motverka och bekämpa antisemitism, samt föra vidare minnet av förintelsen”.

Stefan Löfven tar vara på tillfällena att frottera sig med världens statschefer – har bjudit både Trump och Putin till Malmö. Genrebild. Skärmbild: Youtube.

Statsminister Stefan Löfven har bjudit in världsledare till en konferens om antisemitism i Malmö. Bland dessa finns bland andra USA:s president Donald Trump samt den ryske presidenten Vladimir Putin.

Konferensen, som går under namnet ”Malmökonferensen”, ska hållas i Malmö den 27–28 oktober 2020 med syftet att ”motverka och bekämpa antisemitism, samt föra vidare minnet av förintelsen”.

Löfven ska ha skickat personliga inbjudningar till stats- och regeringschefer från 49 olika länder.

— Naturligtvis hjälper det om de högsta ledarna kommer. Det är därför vi har bjudit dem, säger Karin Wallensteen, statssekreterare hos Löfven.

Källa:
Stefan Löfven bjuder in Trump och Putin till Malmö

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KlausJan HjelmSamuelAnders JonssonWäring Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Wäring
Medlem

Alla är lika mycket värda, men ledare från världens alla hörn ska stråla samman för att diskutera en (1) grupps intressen.
En rörelse som inte är antisemitisk är ingen opposition. Det går inte att förstå sig på världen, läget som det är nu och historien om man utelämnar den judiska aspekten, det är omöjligt.

Anders Jonsson
Medlem

Stefan Löfven å hans sossar är i dag tillsammans med hela det politiska (((etablissemnaget))) extremt impopulära, föraktade, för att inte säga hatade av allt fler svenskar för varje dag som går. Vad ska dom då göra för att bli populärare? Dom tänker så här: ” Vi drar JUDE-kortet ”förintelsen”.. det är vårt starkaste kort. Det har alltid gått hem fram till nu. Då kommer folk att ännu en gång luras till att tycka att vi är en bra regering, att vi företräder det bästa av alla system den så kallade (((demokratin))). Alla kommer tycka att vi är de goda ledarna,… Läs mer »

Samuel
Medlem

En desperat åtgärd för ett desperat system.

Jan Hjelm
Medlem

Jag föreslår att begreppen ”prosemitism” och ”prosemit” används om alla som går judarnas ärenden eller bara äääälskar Israel. Liberalerna är ett typexempel på ett prosemitiskt parti och Löfven är en avskyvärd prosemit.

Klaus
Medlem

Löfven är frapperande mer judisk än judar. Antingen utpressas honom eller han fick mycket pengar.

Klaus
Medlem

Han utpressas.