Trump kommer bli avsatt – spår Göran Persson

INRIKES. Sveriges gamla statsminister Göran Persson delar nu med sig av sin syn på USA:s president Donald Trump. Persson tror inte att Trumps tid vid makten kommer vara speciellt länge till.

Statsminister Göran Persson. Presskonferens med 8 statsministrar från Norden och Baltikum vid Nordiska Ministerrådets möte. Foto: Magnus Fröderberg/Norden.org

Göran Persson.

Socialdemokraten och forne statsministern Göran Persson tror att den politik som USA:s president Donald Trump för kommer att bli hans fall. Vid nästa val kommer amerikanerna välja någon annan som Republikanernas kandidat spår Persson.

—  Den här mannen, he will make America small again, säger Persson.

Efter det stod klart att Trump valts till president behöll Persson lugnet och hävdade att Trumps tid vid makten kommer inte vara särskilt lång. De åtgärder som Trump nu utför kommer helt enkelt inte att tolereras enligt Persson.

Jag sätter ett stort frågetecken för den politik han nu lanserar, att den över huvud taget kan genomföras. Och skulle den genomföras så möter inte han väljarna som president nästa gång, utan det gör någon annan. Jag tror han blir avsatt, säger Persson.

Källa:
Göran Persson totalsågar Trump: ”Tror han blir avsatt”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments