Trump: ”Jag vill ha massinvandring”

UTRIKES. Donald Trumps kontroversiella utspel om att han vill ha rekordhög invandring till USA upprör hans väljarbas.

Donald Trump har sedan han meddelade sin presidentkandidatur 2015 profilerat sig som en starkt invandringskritisk politiker. Men trots att över halva hans presidentskap har gått har han ännu inte lyckats infria särskilt många vallöften. Framförallt den omtalade muren mot Mexiko, varifrån den största andelen invandrare till USA kommer ifrån.

På senare tid har Trump ytterligare svikit sin väljarbas, när han meddelat att han vill ha massinvandring till USA.

— Jag vill att folk ska komma till vårt land, fler än någonsin tidigare, men de måste komma hit legalt, sa presidenten under sitt State of the Union-tal förra månaden.

Sedan dess har han ytterligare tre gånger propagerat för massinvandring, något som allt mer vänt hans väljarbas emot honom. Bland annat har den stora konservativa sajten Breitbart kritiserat presidenten, som förutom misslyckandet med muren och vänsterliberala uttalanden även slagit invandringsrekord för februari månad med 76 000 illegala invandrare. Det var den sämsta siffran på tolv år.

Även Fox News politiske kommentator Lou Dobbs är kritisk till att Trump ”värnar en globalistisk elits intressen före våra egna medborgares”. Tidigare har den inflytelserika konservativa tyckaren Ann Coulter klippt banden med Trump, något som mer och mer spritt sig även till de mer radikalt provita delarna av det amerikanska politiska spektrat.

Källor:
Anti-Immigration Groups See Trump’s Calls for More Legal Immigrants as a Betrayal
Trump Requests ‘More’ Foreign Workers as Southern Border Gets Overrun

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
VictorCharlieKlausSlipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Är man för massinvandring så är man på ett eller annat sätt folkförrädare eller sionist!

Victor
Medlem

Den enda Trump är lojal mot är juden. Alla andra ger han uppenbarligen blanka fan i.

Klaus
Medlem

Så är Trump också för massinvandring till Europa. Det skulle den antigermanska marxisten Merkel tackar för.

Charlie
Medlem

Tvärtom har han ju sagt att det är beklagligt med massinvandringen till Europa och att den förändrar samhället i grunden.

Klaus
Medlem

USA gör ingenting mot massinvandringen till Europa, inte heller USA’s NATO alamerar eller ingripar och stoppar ”flykting”-båtar i Medelhavet . Europas etniska, kulturella och ekonomiska förstörelse är viktigast. Kontrollerad massinvandring är motsägelse i sig, antingen kontrollerad invandring (så många som industrin och andra branscher behöver. Det blir ingen massinvandring) eller samhället förstörande massinvandring.

Charlie
Medlem

Trump är ingen diktator som kan göra exakt vad han vill. Det blir alltså rätt fånigt att anklaga honom för sådant. Det är rätt uppenbart att Trump inte gillar utvecklingen i Europa. Och vad gäller Nato, Trump gillar ju inte ens Nato…

Victor
Medlem

Och samtidigt är han med och driver på den utvecklingen genom krigen i mellanöstern osv hur ska han ha det egentligen?

Charlie
Medlem

Krigen som han inte startade men nu försöker avsluta?

Charlie
Medlem

Att folk har gått igång på detta är helt sanslöst, det är inget nytt under solen, det är bara standardsnack i sedvanlig ordning med överdrifter när han orerar, lite som när Trump överdriver om ”the biggest crowds” osv.