Trump inför FN: ”Framtiden tillhör inte globalister – den tillhör patrioter!”

USA. Under tisdagen talade några av världens mest kontroversiella ledare inför FN. En av dessa var USA:s president Donald Trump som i sitt tal fördömde globalister, kommunister och invandringsförespråkare.

I sitt tal inför FN under tisdagen hyllade Donald Trump nationalismen och förkastade globalismen.

— Liksom mitt älskade land har varje nation representerad i denna sal en ärofylld historia, en kultur och ett arv som är värt att försvara och hylla och som ger oss vår enskilda potential och styrka. Den fria världen måste omfamna sitt nationella fundament. Inga försök får göras för att radera eller ersätta det, sade han.

Trump menade också att många länder har stora problem med okontrollerad invandring.

Andra saker som han sade i sitt tal inför FN var bland annat att framtiden tillhör självständiga nationer som skyddar sina medborgare och hedrar de egenskaper som gör varje land unikt. Han gjorde också klart inför åhörarna att han alltid kommer att försvara USA:s intressen.

USA:s president hade också en del att säga till vänsteraktivister och invandringsförespråkare.

— Socialism och kommunism handlar inte om rättvisa. Det handlar inte om jämlikhet. Det handlar inte om att lyfta de fattiga. Och det handlar verkligen inte om landets bästa. Socialism och kommunism handlar bara om en sak: Makt för den härskande klassen.

Han påpekade också i samband med detta att kommunism har dödat 100 miljoner människor, och att USA aldrig kommer att bli socialistiskt.

Källor:
Trump: ”Framtiden tillhör patrioter – inte globalister”
Trump i FN: ”Framtiden tillhör inte globalister – den tillhör patrioter”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Klaus
Nybörjare
Klaus
10 månader sedan

Trump har rätt denna gång. Om framtiden inte tillhör patrioter (resp. nationella/nationalister) försvinner de olika folken, allra först de germanska eftersom världsherraväldejudar (Illuminati) tvingar igenom sin marxistiska perversa Talmud-Kalergi-politiken i Europa med hjälp av dumma vita frimurare (karriärister), kommunister och Bilderberg-marionetter. De tillåter massinvasionen av ras- och kulturfrämlingar för att tränga undan, blanda bort eller mörda i inbördeskrig dem germanska folken.
Jordens etniska och kulturella mångfald förstörs för alltid. Människosläktet kommer att bli negroidiserade bastarder. Det mest konsekventa motståndet är nationalsocialism.

Lotta
Nybörjare
Lotta
10 månader sedan

Framtiden tillhör oss nationalsocialister! :)