Trump hotar AFA: ”Ni kommer att hamna i ordentligt trubbel”

UTRIKES. Donald Trump hotar AFA med att motståndare till vänsterterroristerna kan komma att börja slå tillbaka.

USA:s frispråkige president Donald Trump har i en intervju med The Daily Caller uttalat sig om att vänsterterroristerna i AFA, som i USA går under beteckningen Antifa, ska passa sig.

— De här människorna, som Antifa – de borde hoppas att deras motståndare väljer att inte organisera sig. För ifall de gör det är de mycket tuffare och mycket starkare. Potentiellt mer våldsamma. Antifa kommer att hamna i ordentligt trubbel. Men än så länge har de [Antifas motståndare] inte gjort det, och det är bra, sa Trump.

De som presidenten menar ska slå tillbaka mot terroristerna är dock inte de som utsatts för våldet; nationalsocialister, konservativa eller Trump-anhängare, utan militären och polisen.

— Det är många väldigt starka och tuffa människor. Tuffare och smartare än dem.

Uttalandena kommer efter flera år med ökat vänsterextremt våld i USA, där flera av de större attackerna sammanfattas här. Senast i raden av attacker var den mot den yttrandefrihetsförespråkande journalisten Tucker Carlsons fru.

Källa:
EXCLUSIVE: TRUMP WARNS ANTIFA — YOU COULD BE IN BIG TROUBLE

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ValhallaPåläst Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Påläst
Medlem

Skulle ju vara bra om snuten började sköta sitt jobb där och här. Då skulle de fega vänsterkräken snart kasta in handduken.

Valhalla
Medlem

Den som värst angripit nationasocialister och nationalister är biståndshandläggaren och Juridikfrontens Martin Tunström i Helsingborg.Han har gjort mer än 100 polisanmälningar samt många utpressningar på pengar.