Trump hotar AFA: ”Ni kommer att hamna i ordentligt trubbel”

UTRIKES. Donald Trump hotar AFA med att motståndare till vänsterterroristerna kan komma att börja slå tillbaka.

USA:s frispråkige president Donald Trump har i en intervju med The Daily Caller uttalat sig om att vänsterterroristerna i AFA, som i USA går under beteckningen Antifa, ska passa sig.

— De här människorna, som Antifa – de borde hoppas att deras motståndare väljer att inte organisera sig. För ifall de gör det är de mycket tuffare och mycket starkare. Potentiellt mer våldsamma. Antifa kommer att hamna i ordentligt trubbel. Men än så länge har de [Antifas motståndare] inte gjort det, och det är bra, sa Trump.

De som presidenten menar ska slå tillbaka mot terroristerna är dock inte de som utsatts för våldet; nationalsocialister, konservativa eller Trump-anhängare, utan militären och polisen.

— Det är många väldigt starka och tuffa människor. Tuffare och smartare än dem.

Uttalandena kommer efter flera år med ökat vänsterextremt våld i USA, där flera av de större attackerna sammanfattas här. Senast i raden av attacker var den mot den yttrandefrihetsförespråkande journalisten Tucker Carlsons fru.

Källa:
EXCLUSIVE: TRUMP WARNS ANTIFA — YOU COULD BE IN BIG TROUBLE

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments