Trump hintar om att han kommer att kandidera för Republikanerna 2024

USA. Donald Trump fortfarande populär. Pratar på konservativ konferens och meddelar att han stannar med Republikanerna och meddelar att han kanske ställer upp 2024.

Conservative Political Action Conference som är en konservativ politisk konferens höll den före detta amerikanska presidenten Donald Trump tal. Många har varit nyfikna på vad han skulle säga för rykten har gått runt om att han skulle meddela om han kommer att kandidera för Republikanerna år 2024. I Trumps tal sa han att han kanske kommer att ställa upp i val igen och därmed ”vinna en tredje gång.” En del har varit oroliga över att han skall splittra Republikanerna genom att skapa ett eget parti år 2024. Trump har lugnat ned dessa oroligheter genom att meddela att ”Vi har ett republikanskt parti, vi kommer att enas och bli starkare än någonsin.”

Trump typiska manér kom fram när han sa att Joe Bidens presidentskap den första månaden var sämre än någon annan presidents i modern tid. Under konferensen frågade deltagarna om vilken person de vill ha som kandidat under det amerikanska presidentvalet år 2024. 55 procent sa att de ville ha Donald Trump, nummer två blev Ros DeSantis som fick 21 procent. 95 procent ville ha en fortsättning av Trumps politik oavsett om Trump ställde upp i presidentvalet eller inte. Detta skriver Russia Today.

Den före detta vicepresidenten Mike Pence avböjde att medverka på konferensen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments