Trump: ”Hatbrott ska leda till dödsstraff”

UTRIKES. Donald Trump vill att ”hatbrott” ska leda till dödsstraff.

USA:s president Donald Trump sa under eftermiddagen på en presskonferens att så kallade hatbrott i framtiden ska leda till dödsstraff.

— Jag beordrar justitiedepartementet att föreslå lagstiftning om att de som utför hatbrott och massmord ska få dödsstraff – och att detta straff ska levereras snabbt […] och utan år av onödig väntan, sa presidenten.

Trump sa också att ”rasism, religiös intolerans och vit överhet” är ”ondskefulla ideologier” som måste besegras.

Förutom detta kritiserade han dessutom dataspel och sociala medier, med vilka hans administration ska samarbeta för att identifiera potentiella gärningsmän.

Trump gick även ut på Twitter där han delvis skyllde dödsskjutningen på den judiskkontrollerade massmedian i USA – som han kallar fake news – samt slappa invandringslagar.

Utspelen kommer efter helgens dödsskjutning i El Paso i Texas, då en invandringskritisk Trump-supporter sköt ihjäl 20 människor.

Källa:
Trump accuses internet & social media of providing ‘dangerous avenues’ to mass shooters

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Innateus
Nybörjare
Innateus
1 år sedan

Angående dådet i El Paso, Texas… ännu en false-flag operation för att svartmåla invandringskritiker? Eller kanske ännu ett mindcontrol-offer som manipulerats till att begå denna handlingen av CIA?

Det brukar vara så med sådana här händelser. Och i hemlighet har de ofta andra skyttar på plats som hjälper till att höja dödssiffran, ifall den utsedda syndabocken inte tar tillräckligt många liv.

Trumps uttalande ska förstås inte tas seriöst alls över huvud taget. Såvida han inte vill begå politiskt självmord hade han i princip inget val att säga något annat.

Herr Shekel
Nybörjare
Herr Shekel
1 år sedan
Reply to  Innateus

Tror bara att det var en desperat man som tyvärr inte såg någon annan väg. Tror inte att alla attacker av vita män måste ha helt barocka foliehatt-teorier bakom sig.

Innateus
Nybörjare
Innateus
1 år sedan
Reply to  Herr Shekel

Det har hänt förr, och inte så sällan heller, så man kan knappast kalla det för en ”barock foliehatt-teori”. Och ”foliehatt” är bara ett annat ord för en person som är så pass vaken och intelligent, att han/hon ser saker som andra inte kan förstå då de befinner sig i ett sömngångartillstånd.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Gärningsmannen i Dayton/Ohio, Connor Betts, timmar senare var en sjuk vänster ”demokrat”.
https://heavy.com/news/2019/08/connor-betts/

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Klaus

Han kommer väl bli benådad från dödsstraff i sådana fall. Undrar vad (((Trump))) menar med hatbrott i detta sammanhang. Negativ kritik på nätet mot en viss ras – Dödsstraff? Skulle väl vara (((deras))) våtaste dröm, att få vita att dö för s.k hatbrott. Gäller det då också icke-vita som begår hatbrott gentemot vita, månntro? Judar som fejkar hatbrott genom att spreja ned sina egna synagogor / restauranger etc med hakkors, tordes väl då också leda till dödsstraff? Edit: Han skjuter sig bara själv i foten efter att i desperata försök smöra för sina gamla alt-rightmedlemmar genom att kalla vissa folkslag… Läs mer »

Påläst
Nybörjare
Påläst
1 år sedan

Judelakejeri ska leda till offentlig piskning och dödsstraff.