Trump har utsett ny domare till högsta domstolen

UTRIKES. USA:s president Donald Trump har nominerat Brett Kavanaugh till att bli ny domare i USA:s högsta domstol.

Efter att den 82-årige Anthony Kennedy nyligen annonserade att han kommer lämna sin plats i högsta domstolen fick USA:s president Donald Trump för andra gången under sin tid som president uppdraget att nominera en ny domare.

Under måndagskvällen meddelade Trump framför tv-kamerorna i Vita huset att han nominerar Brett Kavanaugh till högsta domstolen.

Kavanaugh är domare vid DC Circuit Court of Appeals. Han har även jobbat i president George H.W. Bush-administration.

Innan Kavanaugh kan ta plats i högsta domstolen måste han först klara en omröstning i senaten, som kontrolleras av Republikanerna. Om senaten röstar för Kavanaugh innebär det att fem av högsta domstolens nio domare är starkt konservativa, kontra fyra liberala domare. Detta kan komma att vara betydande i viktiga frågor för USA, såsom abort, vapeninnehav och invandring, för generationer framåt.

Källa:
Donald Trump nominerade Brett Kavanaugh till Högsta domstolen

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KlausErikKarl A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Detta är en lovande utveckling. Förhoppningsvis innebär hans nominering och framgångsrika tillsättande att landets traditionella natur kan återställas – både värdemässigt och rasligt. Hittills har det stora antalet judar (3) på SCOTUS inneburit att de kunnat kontrollera denna domstol, i stort sett. Men nu är de i minoritet.

Karl-Путин A
Medlem

Ja, det här var faktiskt bland det bästa som Trump lyckats leverera.

Erik
Medlem

Tyvärr är vita republikaner ofta lika sionistiska som judiska neo-cons. Så att tro på att det judiska inflytandet kommer minska för att de tillsätter massa goyim på dessa platser är osmart med tanke på historien. De brukar gilla att dra in icke-judar för att minska kritiken mot deras överrepresentation. Det har de gjort förr inom andra rörelser och kommer göra igen. Deras politiska makt är fortsatt orubbad eftersom Trump totalt tjänar dem, och det är han som tillsatte denna snubben, och de kan betala vilket pris som helst för att muta över Kavanaugh skulle det krävas. Inte för att det… Läs mer »

Erik
Medlem

En jämförelse skulle vara Federal Reserve. De tre senaste cheferna har varit judar/judinnor, men det betyder inte att den av Rothschildägda banken var mindre fientlig, globalistisk och judisk när icke-judar suttit på posten.

Karl-Путин A
Medlem

Jag tror nog att man får skilja på utrikespolitiken där FED är tongivande och inrikespolitiken där HD har stor makt – men visst, alla kan visa sig vara mutkolvar när det kommer till kritan, inte minst Trump själv.

Klaus
Medlem

(Den anglo-amerikanskt avunsjuka Illuminati marionetten) Donald Trump hetsar mot Tyskland.
https://youtu.be/jrnjje-Nvjs
Jens Stoltenberg verkar osäker och stammar.
Efter murens fall 1989 skulle politiska förhallande normaliseras i Europa, det var Gorbatschows NEW World Order. Ingen järnridå, kooperation. Men det var från början emot US-judanas och mot Rothschilds bastard britternas politik. Obama var den förste som hetsade mot Ryssland.
Vladimir Putin måste få Nobels Fredspriset eftersom han lät sig inte provoceras av judisk-amerikanska hetspropaganda och NATO-utvidgningar mot den ryska gränsen.