Trump har besökt Storbritannien – stöder Brexit

UTRIKES. Donald Trump har besökt Storbritannien och bland annat diskuterat Brexit.

Donald Trump har besökt Storbritanniens ledande politiska personligheter. Under en presskonferens med drottning Elizabeth sa den amerikanske presidenten att han  – ifall han ledde Storbritannien – hade föredragit ett hårt Brexit ifall ett bra avtal med EU inte gick att få till.

Han sa även att Brexit – som skulle ha ägt rum i mars men som hindrats av obstruerande politiker – kommer att ske samt att han gärna ser ett handelsavtal mellan USA och Storbritannien efter utträdet ur EU.

Trump och den brittiska premiärministern Theresa May enades också i frågan om Iran, som de menade absolut inte skulle få skaffa kärnvapen. Att USA bidragit till att så kan bli fallet genom att gå ur det fungerande kärnavtalet med Iran kan tyckas ironiskt.

Trumps besök i Storbritannien kantades av protester. Bland annat har en film på hur en Trump-supporter kallas ”nazi scum” av en grupp känslosvallande vänsterextremister. Han får senare en milkshake kastad på sig, vilket för närvarande är en vänsterextremistisk trend, något som leder till ett visst tumult.

Källa:
Trump: Brexit kommer att ske och borde ske

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Nordfront är en alldeles superb alternativ media SOM ÄVEN samtidigt öppet visar sin politiska aktivism runt om i landet.

Det vore även KALLT att inte ens nämna dessa handplockade (((Time Magazine))) västliga ”ledare” vid sitt namn överhuvudtaget i rubrikerna – bara i texten efteråt ..

Trump = den såkallade presidenten
lövhen = den såkallade stadsministern ..osv :)

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
1 år sedan

Numera känner jag trumpen tillräckligt för att inse att allt detta, förrutom iran, är standardretorik för den slöa amerikanska befolkningen.
Inte många denna sida pölen tror på vad han säger, som inte innefattar iran eller israel.

Charlie
Nybörjare
Charlie
1 år sedan
Reply to  Lingonet

Och varför skulle inte hans Iran och Israeluttalanden vara lika mkt standarduttalanden?

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
1 år sedan

Jag gillar hur min fiende Trump ändå gav pakistanierhelvetet Kahn verbalt på nöten när han kritiserade hans värdelöshet. Påminner om New York s likavärdelöshetsborgmästare sa han. Men Trump missförstår nog. Londons borgmästare vet precis vad han gör. De vita ska bytas ut och det bruna islam ska skapa ett kalifat. Krig!