Trump förbjuder kulturmarxistiska ord i budgetdokument

USA. Trump-administrationen förbjuder USA:s folkhälsomyndighet från att använda somliga ord i sina budgetdokument inför nästa år. Exempel på ord som presidenten inte vill se i budgeten är “mångfald”, “trans” och “vetenskapsbaserad”.

USA:s president Donald Trump fortsätter att uppröra homolobbyn.

Enligt uppgifter från Washington Post förbjuder USA:s president Donald Trump somliga ord för landets folkhälsomyndighet inför nästa års budget. Detta betyder att statliga myndigheter måste anpassa sig med hänsyn till modifieringen och att tjänstemän vid USA:s folkhälsomyndigheter inte får använda sig av en list med sju ord eller fraser i officiella handlingar som förbereds inför nästa års budget.

De förbjudna orden är följande:

“Entitlement” – Rättighet
“Vulnerable” – Sårbar
“Transgender” – Trans
“Fetus” – Foster
“Evidence-based” – Evidensbaserad
“Science-based” – Vetenskapsbaserad
“Diversity” – Mångfald

Under Barack Obamas administration fick flera myndigheter i uppdrag att lyfta frågor om sexuell läggning, ”könsidentitet” och aborträttigheter. Hur man skall hantera dessa frågor har dock förändrats sedan Donald Trump kom till makten, till nackdel för homolobbyns agenda. Flera viktiga avdelningar, bland annat USA:s hälso- och socialdepartement, samt rättsväsendet, utbildning och bostads- och stadsutveckling, har ändrat sina förhållningssätt i dessa frågor.

Ändringen av de federala förhållningssätten handlar om hur de samlar in information om exempelvis homosexuella, bisexuella och så kallade transpersoner. USA:s hälso- och socialdepartement har exempelvis sedan tidigare tagit bort information om könsförvirrade personer från sin hemsida.

Källa:
CDC gets list of forbidden words: Fetus, transgender, diversity

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RokvikenKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Ibland hittar även den till synes (((blinde))) Trump ett majskorn av vett. Orden var för sig kanske inte är så stötande, men i kombination med varandra kan de bilda de mest djävulusiska vansinnigheter.

Rokviken
Medlem

Anledningen till att tidigare administration var fixerade på olika sexläggningar beror på att BO är homosexuell och ”frun” MO är en transman. Maka söker kaka.

Karl-Путин A
Medlem

Fixeringen vid sexuella perversioner ingår även i könskriget som innebär att (((man))) med alla upptänkliga medel ska få den vita rasen att föda färre barn.

comment image

Karl-Путин A
Medlem

En av alla dessa bilder där Michael har haft ”bångstyriga” klänningar på sig. Så småningom kom han på att det var bättre med kläder som inte är så tajta. Detta är nog ingen ”dam” som jag skulle utmana i armbrytning.