Trump filar på yttrandefrihetsstärkande lagar

YTTRANDEFRIHET. Tvärtemot vad judisk maktrörelsen vill förbereder nu Trumpadministrationen lagstiftning för att utvidga yttrandefriheten.

Att sociala medieföretag som Twitter, judiska Facebook och Instagram tillsammans med judiska Google använder sig av censur i syfte att klamra sig fast vid ett allt snabbare sönderfallande åsiktsmonopol är vida känt.

Nu försöker Donald Trump – vars anhängare inte bara på sociala medier utan även inom det republikanska partiet drabbats av censuren, bland annat i form av så kallad skuggbanning – stärka yttrandefriheten på nätet med hjälp av lagstiftning.

De wallraffande medborgarjournalisterna i Project Veritas, som tidigare bland annat avslöjat att det judiska nyhetsbolaget CNN:s hets mot ”rysk inblandning i det amerikanska valet” är totalt grundlös, avslöjade tidigare i år hur Twitter skuggbannar och censurerar konservativa, invandringskritiker och provita åsikter. Se det klippet nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments