Trump bjuder in antiglobalistisk konstnär till Vita huset – judar upprörda

USA. Att Donald Trump bjuder in antiglobalistisk konstnär till Vita huset har upprört vänsterliberaler i USA, däribland många judar.

USA:s president Donald Trump bjuder in den libertarianske och antiglobalistiske tecknaren Ben Garrison till ett möte i Vita huset. Mötet kommer att handla om sociala medier.

Garrison är känd för att göra effektfull satir av den politiska eliten. Bland annat har han utmålat juden George Soros – tillsammans med hans etniska fränder inom Rothschildklanen – som manipulatörer av högt uppsatta amerikanska politiker och generaler.

Att Trump bjuder in Garrison har upprört många vänsterliberaler, trots att konstnären inte pekat ut judar som en särskilt problematisk grupp. Bland andra har det judiska CNN-ankaret Jake Tapper påpekat att självaste ADL, som i praktiken utgör en judisk censurgrupp, kallat Garrisons satir för ”uppenbart antisemitisk”.

Ben Garrison har länge fått se sina alster redigeras av nationella internettroll så att de för fram ett mer tydligt antijudiskt budskap. Han har dessutom fått ett flertal smeknamn, som”Zyklon Ben” och ”Ben ’One Man Klan’ Garrison”. Själv förnekar han att han är antisemit, även om självaste Benjamin Netanyahu verkar se honom som ett stort hot…

Källa:
Trump invites cartoonist who penned ‘anti-Semitic’ Soros sketch to White House, liberals furious

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Dissident Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Dissident
Medlem

Notera att Rothchilds hand INTE är mänsklig, utan istället någon slags grön reptil-hand / ödle-hand: Ben Garrison verkar också misstänka att det finns en annan art (ja, du läste rätt, dvs INTE människor, utan en annan intelligent art som också har utvecklats här på Jorden jämte människan, men som under historiens gång gömt sig för människan. Denna art verkar ha evolutionärt utvecklats i de gigantiska grottsystem som finns i Jordens skorpa, där s k bioluminiscent flora finns), som den judiska eliten tillber/avgudar (och är i allians med) i sin religion (inom den mysticistiska/esoteriska inriktningen av sin religion, nämligen Kabbalah). En… Läs mer »