Trump uppmanade demokrater att ”åka hem” – anklagas nu för rasism

USA. Efter att ha bett rasfrämmande politiska motståndare att ”åka tillbaka dit ni kom ifrån och fixa era egna länder” anklagas Donald Trump för ”rasism” av Demokraterna.

USA:s president Donald Trump skrev nyligen på Twitter att ”progressiva demokratiska kongresskvinnor” som kommer från länder som är ”de mest korrupta och olämpliga” och ”vars regeringar är en total katastrof” inte bör diktera hur USA, som han menar är ”den bästa och mäktigaste nationen på jorden”, ska styras. Istället anser Trump att kvinnorna bör ”åka tillbaka och fixa de totalt nedbrutna och brottsplågade platser som de kommer från” för att sedan komma tillbaka och visa ”hur man gör”.

Trump menar att kvinnorna inte kan åka fort nog, eftersom dessa platser är i stort behov av hjälp. Han föreslår också att representanthusets talesman, demokraten Nancy Pelosi, ska ordna med gratis resa.

Trumps uttalande har väckt ont blod hos Demokraterna, som nu anklagar honom för ”rasism”. Demokraterna menar att Trump syftar på puertoricanen Alexandria Ocasio-Cortez, som representerar delstaten New York i representanthuset, somaliern Ilhan Omar som företräder Minnesota och palestiniern Rashida Tlaib som företräder Michigan.

— Detta är ett rasistiskt Twittermeddelande. Det här är amerikanska medborgare som har blivit valda i USA, har demokraten Ben Ray Lujan sagt om Trumps uttalande.

Nancy Pelosi menar att Trumps ord är ”främlingsfientliga och syftar till att splittra vårt land”. Trumps ”plan att ’göra Amerika bra igen’ alltid har handlat om att göra Amerika vitt igen”, tillägger hon.

Källa:
Trump anklagas för rasism efter tweet

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausSverkerInnateus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Innateus
Gäst
Innateus

Alla uttalanden som strider mot elitens folkutplånaragenda anses ju ”rasistiska” numera.

Sverker
Medlem

Alla PK-idioter som gapar om att det måste inkvoteras folk ifrån skithålsländer skall bums flytta på sig och ersättas av en dylik. Allt annat är hyckleri. Sedan när skithålslands-pajasen gjort sig omöjlig på nya jobbet (vilket går på max en vecka) och måste förpassas ut, så bifogas PK-idioten.

Klaus
Medlem

Många länder är efterblivna: i Afrika, Latinamerika, Haiti, islamiska länder. Varför? Det finns efterblivna raser och folk där.
Att vara rasist är en naturlig rätt. Ingen älskar eller tycker bra om vem som helst. Men rasist-argumentet utnyttjar a) de efterblivna för att parasitera i de bättre vita samhällen och b) Illuminatis kommunister och globalister för att förstöra vita samhällen.

Sverker
Medlem

Aha, så att vara korrupt och värdelös och kriminell är alltså en egen ras?
Men det måste väl vara att begå ett MEGA-självmål, för Trump sa inte att dessa kräk är en ras. Men ni som tog åt er, har nu bevisat att det är så det är.
Att ni gått i den fällan och gjort detta självmål bevisar även er 0-IQ.