Tröttkört Dalarna Mot Rasism gråter ut på Facebook: ”Orken och lusten tryter”

CLOWNSVERIGE. Dalarna Mot Rasisms ork är på upphällningen, enligt dem själva.

En av Dalarna Mot Rasisms (DMR) mest tongivande personer, Angelica Andersson, har gått ut på Facebook och beklagat sig över hur dåligt det går för hennes rörelse.

”Det är tufft att organisera sig mot rasismen när människor är trötta och SD kan bli största parti i nästa val. Vi i Dalarna Mot Rasism märker hur orken och lusten tryter hos många som engagerat sig över tid och så många vi pratar med är trötta och ledsna. Det är inte den organiserade antirasismens storhetstid i Dalarna just nu. Antalet engagerade dalar och initiativen blir färre och färre”, inleder hon sitt inlägg.

Hon menar vidare att hon vill kunna titta framtidens barn i ögonen och säga att hon ”gjorde så mycket hon kunde och orkade” för att påskynda folkutbytet och massinvasionen av afrikaner och araber till Sverige.

Den antinordiska organisationen har profilerat sig som motståndare till Nordiska motståndsrörelsen, som har ett starkt fäste i just Dalarna.

Källa:
Facebook

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
5 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
Harald
4 månader sedan

Vad vänligt av er att hjälpa They are The Dalarna med denna appell.

Samuel
Samuel
4 månader sedan

”DMR vs. NMR”

peckerwood
peckerwood
4 månader sedan

Ja slitsomt å være folkeforæder

Rokviken
Rokviken
4 månader sedan

Man blir ”trött” när man måste stångas mot de som verkligen vill överleva och med stolthet.

Motståndsman i Borås
Motståndsman i Borås
4 månader sedan

Jag har ett meddelande till dessa folkförädare: Vi är inte trött! Nej! Vi är mer ivriga att väcka folket än någonsin innan! Och vi kan också se, svart på vitt, hur fler och fler vaknar upp för varje vecka som går. Er tid är över! Er patetiska kamp har inte resulterar i något! Desto fortare ni försvinner desto fortare kommer ni glömmas bort. Ta nu chansen och gör det redan idag!