Trots terrordåden har Hollande beslutat att öka invandringen till Frankrike

MASSINVANDRING. Trots förra fredagens terrordåd i Paris då över 120 personer avled och hundratals personer skadades har Frankrikes president valt att öka invandringen till landet.

Det var under onsdagen som  president Francois Hollande höll tal inför franska kommunalråd där han meddelande att han kommer att öka massinvandringen till Frankrike. På två år kommer landet att ta mot 30 000 invandrare, vilket är en höjningen sedan september då han sa att de skulle ta emot 24 000 asylsökanden.

— Några säger att de senaste dagarnas tragiska händelser har fått dem att börja tvivla, sa Hollande under talet men lade snabbt till att det är fransmännens ”humanitära plikt” att ta emot nyanlända invandrare till landet.

Den franska presidenten har också utlovat höjda anslag till invandrarbidrag där 400 miljoner kronor nu avsätts för att förbättra bostadsstandarden för invandrare.

Källa:
French President Francois Hollande Welcomes Refugees Despite Paris Attack

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om