INSÄNDARE: Trollsafari på AfS-möte i Göteborg

INSÄNDARE. En Nordfront-läsare begav sig förra lördagen ut på trollsafari i samband med ett AfS-torgmöte i Göteborg.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Lördagen den 23 mars höll Alternativ för Sverige ett torgmöte vid stora teatern i Göteborg, för att informera de lokala invånarna om deras deltagande i det kommande EU-valet.

När torgmötet väl började klockan 12:00 var nationalisterna samlade och redo att lyssna på vad Gustav Kasselstrand och Mikael Jansson hade att säga. De båda företrädarna talade om korruption bland EU-parlamentarikerna samt att de partier som traditionellt har varit emot EU, nu har vikit sig för globalisternas frestelser. Bland dessa partier så namngav Kasselstrand specifikt Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet som de absolut största svikarna i EU-frågan.

Kasselstrand talade även mycket om de nya censurlagarna som man vill applicera på internet, vilket globalistiska lobbyister har kämpat hårt för den senaste tiden.

Väl på plats befann sig också den röda pöbeln i sin mest motbjudande form. Dessa såväl fysiskt som mentalt svaga individer skanderade de gamla vanliga ramsorna fast helt utan effekt. Nationalisterna var runt 100 stycken mot cirka 170 röda motdemonstranter.

UV-ledaren My Kårlycke och hennes “kille”.

Andra antidemokratiska vänsterextremister:

Känner du igen någon av de vänsterblivna personerna på bilderna? Skicka informationen till redaktionen@nordfront.se

/Herr Shekel

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Sverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sverker
Medlem

Har dom inga speglar hemma, eller ser dom svagt, eller är dom kanske efterblivna, eller hur kan så degenererade typer vilja visa sig ute?