Trettiotal kommuner ska få ta del av regeringens miljardsatsning på ”integration”

INRIKES. Sveriges regering beslutade i höstas att satsa 22 miljarder kronor på ”integration” – nu får ett trettiotal kommuner motta ett multikulturellt miljonregn.

Det var i höstas som regeringen beslutade att godkänna Vänsterpartiets vansinnesprojekt där man satsar flera miljarder skattekronor på integration över en period på tio år. Sammanlagt godkände regeringen en budget på hela 22 miljarder kronor som skulle gå till projektet. Nu har ett stort antal kommuner ett miljonregn att vänta.

Först att få motta pengar för ”integration” blir Sveriges 32 mest multikulturella kommuner. Samtliga karaktäriseras av att de kraftigt avviker från rikssnittet när det kommer till arbetslöshet, sysselsättningsgrad, utbildningsnivå och valdeltagande: Borlänge, Gävle, Filipstad, Katrineholm, Karlskrona, Åstorp, Perstorp och Trollhättan.

Från regeringen har man låtit meddela att pengarna är öronmärkta för så kallade ”långsiktiga projekt”. Dessa innefattar enligt samordningsministern Ibrahim Baylan ”trygghetsåtgärder” som investeringar i övervakningskameror och ”trygghetsvakter”.

Källa:
32 kommuner får pengar mot segregation

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Integration är kodord för folkmord på oss svenskar. 22 miljarder extra för svensken betyder bara att det blir mer att betala i skatt, samtidigt som invällarna kan ägna all sin energi åt att ligga i sängen dagarna i ända och yngla av sig.

Är det verkligen någon som seriöst tror att analfabeter från tredje världen ens vet vad en övervakningskamera är för något eller ens bryr sig eller vet vad polisen har för funktion? I deras stenålderskulturer skipas ”rättvisa” av den egna klanen.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Ännu fler miljarder rakt ner i toaletten.