Tre somalier åtalas för gruppvåldtäkt i Barkarby

Av ,
Informationskriget.se
20

BROTT. Tre somaliska män åtalas idag för att i juli ha gruppvåldtagit en kvinna i ett litet skogsparti i Barkarby. Enligt åtalet har de tillsammans och i samförstånd med våld och genom att utnyttja kvinnans berusning tvingat henne till oralt och vaginalt samlag.

De somaliska män som misstänks för att ha gruppvåldtagit en kvinna i Barkarby den 14 juli åtalades idag vid Attunda tingsrätt misstänkta för grov våldtäkt. Enligt åtalet hade de tre männen fört en kraftigt berusad kvinna in i ett litet skogsparti vid Attackvägen i Barkarby och där med våld, hot om våld och genom att utnyttja kvinnans kraftiga berusning våldtagit henne både oralt och vaginalt.

Efter våldtäkten hade de tre männen försvunnit från platsen på en röd moppe. Två dagar efter våldtäkten lade Granskning Sverige ut en bild av en afrikan som dagen innan våldtäkten hade setts sittandes på en moped utanför MediaMarkt i Barkarby. Snabbt kom tips in om vem mannen var och kort därefter hörde mannen själv av sig till Granskning Sverige varefter de tipsade polisen. Informationskriget.se skrev tidigare om detta.

Citat ur åtalet:

Hanad Liban Ahmed, Hanad Ahmed Salaat och Abdirashid Ahmed Mire har tillsammans och i samförstånd tvingat målsäganden till oralt och vaginalt samlag dels genom att misshandla och hota henne, dels genom att otillbörligt utnyttja att hon på grund av kraftig berusning och allvarlig rädsla befunnit sig i en särskilt utsatt situation.

Hanad Liban Ahmed, Hanad Ahmed Salaat och Abdirashid Ahmed Mire har härvid tillsammans och i samförstånd med våld och hot om våld som för målsäganden framstått som trängande fara förflyttat henne till en plats inne i ett skogsparti. Härefter har Hanad Liban Ahmed och Hanad Ahmed Salaat penetrerat målsäganden oralt och vaginalt med sina könsorgan.

Våldet har bestått i att Hanad Liban Ahmed, Hanad Ahmed Salaat och Abdirashid Ahmed Mire tagit tag i och hållit fast målsäganden i hennes kropp och hår. Hotet har varit underförstått och bestått i att de, genom att i en tre mot en-situation angripa målsäganden med våld, har framkallat en situation där målsäganden inte vågat göra motstånd av rädsla för ytterligare våld.

Hanad Liban Ahmed, Hanad Ahmed Salaat och Abdirashid Ahmed Mire har begått ovan nämnda gärning och därvid otillbörligen utnyttjat att målsäganden befunnit sig i en särskilt utsatt situation då hon varit kraftigt påverkad av alkohol samt känt allvarlig rädsla.

Alternativt har Abdirashid Ahmed Mire främjat gärningen genom att medverka i det våld och hot som utövats gentemot målsäganden. Han har vidare placerat sin kropp på ett sätt så att han under våldtäkten skymt sikten från en näraliggande gångväg. Genom att närvara vid händelsen har han även styrkt Hanad Liban Ahmed och Hanad Ahmed Salaat i deras handlande samt medverkat till att framkalla allvarlig rädsla hos målsäganden. Målsäganden har av gärningen orsakats smärta, blåmärken på armen och benen samt skrapmärken på benen.

Av den ovan citerade texten framgår av det alternativa yrkandet i det sista stycket att det kanske finns tveksamhet angående om Abdirashid Ahmed Mire hade varit med och våldtagit eller om han ”bara” hade hjälpt till att möjliggöra gruppvåldtäkten.

Här nedanför finns namnen och häktningsframställan på de tre männen. Alla tre är somalier och har muslimska namn.

Ahmed, Hanad Liban
Mire, Abdirashid Ahmed
Salaat, Hanad Ahmed

Tyvärr har alla tre fått svenskt medborgarskap trots att de har varit så kort tid i landet att de inte ens kan tillräckligt bra svenska för att inte ha tolk, varför de inte kommer att utvisas. Så sjukt är det nuvarande systemet vi har här i Sverige. Åklagaren yrkade inte ens om utvisning.

Något som är riktigt upprörande är att en av dem, Ahmed Mire, fick svenskt medborgarskap efter att han hade blivit anhållen misstänkt för denna gruppvåldtäkt, vilket avslöjades i ett samtal som Granskning Sverige hade med Migrationsverket. Så utan att kontrollera hur statusen var för den sökande just vid tillfället för utdelandet av medborgarskapet så verkställde Migrationsverket bara sitt beslut, vilket alltså innebar att de gav en misstänkt gruppvåldtäktsman svenskt medborgarskap.

Här nedanför kan ni lyssna på detta samtal som Granskning Sverige gjorde till Migrationsverket:

Det var den siste av dem som nämns här ovanför, Ahmed Salaat, som är den som var på bilden med mopeden, han som Granskning Sverige ringde och pratade med innan de greps.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se.

Källor:
Målnr: B 6160-17
Attunda TR B6160-17 Aktbil 9.pdf
Attunda TR B6160-17 Aktbil 10.pdf
Attunda TR B6160-17 Aktbil 11.pdf

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

20 Kommentarer till "Tre somalier åtalas för gruppvåldtäkt i Barkarby"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
LuttaLotta
Gäst
Nybörjare
LuttaLotta

Omedelbar utvisning på livstid för dessa vidriga as!!!

Killers
Gäst
Nybörjare
Killers

Bättre opp! Slå och sparka dem sönder och samman!

Så jävla förbannad!
Gäst
Nybörjare
Så jävla förbannad!

Rista blodörn!

Kecke
Gäst
Nybörjare
Kecke

”Till sist antänds gnistan som alla väntat på,
mångkulturens krutdurk exploderar då ” ???

Susanne Stenberg
Gäst
Nybörjare
Susanne Stenberg

Varenda neger är benägen att våldta.
Varenda muslim är benägen att våldta.

Som kvinna bör man alltid vara beväpnad och vara på sin vakt.
Dessa luktar sig till kvinnor som står upp för mångkulturen, vilket TYVÄRR MÅNGA som är offer idag gör.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Dessa jävla negrer !!! Jag mår illa bara jag hör namnet NEGER Ut med svinen ur landet direkt Totalt värdelösa u-människor.

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Alla djungel apor har våldtäkts gener i sin sjuka arvsmassa. En lynchad och hängd neger är en bra neger,

Berserker
Gäst
Nybörjare
Berserker

Blodshämnd.

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Apmutanterna förtjänar inte ens bli dömda i Finspång. Bara ta ut sopmalierna i skogen och gräv.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Kastrering och livstids utvisning eller dödsstraff!

Eicke
Gäst
Nybörjare
Eicke

Avrätta aporna ASAP!

Antiapejävel
Gäst
Nybörjare
Antiapejävel

Apejävlar?…

Killers
Gäst
Nybörjare
Killers

Satans avskum! Slå och sparka ihjäl apajävlarna!

Så jävla förbannad!
Gäst
Nybörjare
Så jävla förbannad!

SLÅ IHJÄL DEM! SLÅ BARA IHJÄL DEM!

kunskap är det vassaste vapne
Gäst
Nybörjare
kunskap är det vassaste vapne

Exakt vad JUDARNA/ZIONISTERNA suktar efter: Rasera Sverige genom neger-kaos.. för VEM är det som outtröttligt gapar om ”multikultur” om inte JUDEN.

Ta itu med problemet i grunden: JUDAR/FRIMURARE/ZIONISTER.

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia
Är tacksam över att vi har ett rättsystem som funkar idag. Det finns andra tider då man bara hade sett det från männens sida. Som man gjorde under början av 1900 talets Sverige. Tänker på henne och hennes familj, ber för att hon en dag kan leva ett normalt liv igen och vara kvinna, syster,dotter, vän, och hitta den kärlek hon önskar ha från en man eller kvinna. Att hon får den mentala stöd, värmen och styrkan från andra och sig själv. Att omgivningen inte håller fast henne i denna mardröm hon utsattes för. Att hon reser sig starkare än… Läs mer »
Julia
Gäst
Nybörjare
Julia
Föresten NF. Varför skriver ni inte om den där PEDOFILEN som kidnappade sjuåringen som räddades av en tågvärd,på pågatåget mellan Malmö-Landskrona, tack vare de passagerare bla med invandrar bakgrund som reagerade helt rätt? Vad är ni rädda för? Att den vita mannen( alltså ni) ska framstå som smutsig,rejält överviktig och saknade av tänder? Eller att många länder har denna bilda av medelålders svenska män. För det är ju det de oftas är kända för PEDOFIL. Tyvärr! Och heja vår hjältina till tågvärd, fler av dig tack!! Nu hoppas jag att pedofilen blir utvisad (inte troligt då han är vit) til… Läs mer »
kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

NF? Vad står detta för? Källa? Du verkar inte seriös.

Rasmus Byström
Gäst
Nybörjare
Rasmus Byström

Apjävlarna får aldrig nog i vårat fina Sverige, bara o skjuta ihjäl fanskapen

Samuel
Medlem
Nybörjare

Det är INTE invandrare!
Det Är Svenskar.

wpDiscuz