Tre patrioter knivhuggna av främlingsgäng

Under gårdagskvällen attackerades aktivister ur Motståndsrörelsen av ett större gäng främlingar. De obeväpnade och numerärt underlägsna patrioterna jagade gänget på flykt, men fick problem när främlingarna beväpnade sig med knivar. Bråk uppstod och tre av aktivisterna knivskars svårt, varav en klarade sig precis med livet i behåll.

Omkring klockan 22:00 igår skulle sju patrioter gå upp till tågstationen i Blomstermåla för att åka till Kalmar och fira Valborgsmässoafton. Vid busstationen strax intill stod ett gäng om närmare 15 främlingar. Dessa började utan anledning uppträda hotfullt och frågade ”vafan glor ni på”. Först gavs gänget ingen uppmärksamhet, men när de började följa efter
upp på perrongen vände nationalisterna tvärt och gjorde en rusning efter angriparna.


Den 17-årige aktivisten knivhöggs svårt i bröstet alldeles intill hjärtat. Han hälsar till Nationellt Motstånd att läget nu är stabilt och att han är vid gott mod. FOTO: Nationellt Motstånd.

Knivhöggs fyra gånger
Alla utom en knivbeväpnad främling flydde i skräck. Denne förpassades sedan till järnvägsspåret i samband med att en nationalist blev knivskuren i magen. De av patrioterna som följde efter främlingarna vidare in på en intilliggande parkering hamnade i handgemäng med dessa. Där blev ytterligare två patrioter knivhuggna. Huruvida det var samme person som vid den första knivskärningen eller ifall det fanns fler knivbeväpnade främlingar är ännu oklart. Situationen var tumultartad.

De fega kräken drar sedan iväg på en buss till Mönsterås, medan patrioterna försöker hjälpa sina sårade kamrater. Två nationella ligger nu på sjukhuset i Kalmar och är vid gott mod. En av de två, en 17-åring, klarade sig precis med livet i behåll. Han knivhöggs fyra gånger; en gång i bröstet nära hjärtat, två gånger i ena sidan av magen samt en gång under armhålan på andra sidan.

En tredje har förts till neurologiska kliniken i Linköping med
ett knivhugg i ryggen. De knivskurna är i åldrarna 17, 19 samt 21 år och är aktivister i Motståndsrörelsen.

Massmedia ljuger!
Händelsen i Blomstermåla har varit omtalad i samtliga stora medier och som vanligt har man farit med osanning. Samtliga tidningar påstår att det är ”skinnskallar” som attackerats medan aktivisterna i själva verket sett helt ”vanliga” ut. De svenskfientliga tidningarnas förhoppning är att läsarna ska relatera till ett bråk med politiska motiv. Det var dock främlingarna som angrep okända personer som uppträtt och klätt sig som helt vanliga svenskar. Dessutom har medierna vinklat händelsen till att det varit ”skinnskallarna” som ”kom i bråk med” eller ”sammandrabbade” med invandrare när det i själva verket var tvärtom.


Platsen där främlingarna försökte dräpa patrioterna. FOTO: Nationellt Motstånd.

Polisen har ännu inte funnit de skyldiga trots att detta vore relativt enkelt i ett litet samhälle som Blomstermåla. Den som har information om vilka gärningsmännen är kan kontakta vår Redaktion så tar vi hand om saken.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments