Tre män hämnades på tafsare – blev gripna på plats

BROTT. En kvinna i södra Malmö blev under onsdagseftermiddagen tafsad på av en främmande man. Tre män kom till platsen och hämnades genom att misshandla gärningsmannen. De tre männen greps omgående av polis och är nu misstänkta för misshandel av normalgraden.

Incidenten skedde vid 18-tiden under onsdagseftermiddagen på Almtorget. Enligt ett vittne ska mannen ha gått fram och börjat tafsa på en kvinna som då hade problem att värja sig mot honom. Hon ska dock ha lyckats ringa efter hjälp.

Flera andra män kom då till platsen och enligt vittnet utdelades flera snabba slag mot tafsaren som föll ner i marken. Hämnden slutade med att mannen låg ner och blödde från ansiktet. De tre männen hann dock inte långt innan de greps av polisen.

— Det fanns en patrull på plats vid Almtorget i ett annat ärende, säger Timmy Jeppsson, jourhavande förundersökningsledare vid Malmöpolisen.

De tre männen blev gripna och fördes in till polishuset. Alla tre är misstänkta för misshandel av normalgraden men har ännu inte börjat förhöras.
Tafsaren fördes till akuten på Skånes universitetssjukhus.

— Han var skadad. Det var blodvite men det var inget livshotande, säger Timmy. Han fortsätter:

— Förhistorien här är att kvinnan ska ha utsatts för kontakt av ett sexuellt slag som hon inte har uppskattat. Den misshandlade mannen misstänks därför också för brott. Det rubriceras sexuellt ofredande. Han ska höras men det har inte gjorts än.

Källa:
Tre män hämnades på misstänkt tafsare

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om