Tre afrikaner häktade för gruppvåldtäkten på Södermalm

Av ,
Informationskriget.se
1

MÅNGKULTUREN. Tre afrikaner häktades misstänkta för gruppvåldtäkten i fredags kväll i Björns trädgård i centrala Stockholm.

Tre afrikanska män, somaliern Yaxye Abdikarim Haashi (981025-7437), somaliern Abdikarim Hasan (000310-2910) och eritreanen Abdualrhman Omar (891010-5850), häktades under söndagen den 11 november 2018 på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt och rån. Den grova våldtäkten ska ha skett strax innan midnatt i fredags i Björns trädgård på Södermalm i Stockholm där de tre männen gruppvåldtog en kvinna.

Det hela ska ha börjat med att två av männen ungefär vid klockan 23:15 lurade in kvinnan som var i 25-årsåldern i en lekpark i Björns trädgård. Våldtäkten ska ha pågått i upp till en halvtimme och under tiden som den pågick anslöt den tredje mannen. När gruppvåldtäkten var över så rånades även kvinnan.

Haashi är sedan tidigare misstänkt för en våldtäkt som ägde rum i februari och han är också tidigare dömd för brott som ringa narkotikabrott och ringa stöld. Hasan är tidigare dömd för ringa misshandel och ringa narkotikabrott.

De tre männen nekar till brott och uppger istället att kvinnan frivilligt hade sex med dem alla tre.

Källor:
Stockholms TR B15449-18 Aktbil 9
Stockholms TR B15449-18 Aktbil 10
Stockholms TR B15449-18 Aktbil 11

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
nordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

Den enda makt som våra folk/landsförrädare kan utöva idag är när det bara handlar om något destruktivt/förstörande – kommer något as ur globalistblocket till ”regering” att ta kontakt med domare/åklagare i detta fall för att kräva frikännande av dessa negrer.?

Tack för artikeln Nordfront/Tobias.