Transa gick runt naken i centrum

FÖRFALL. Under lördagen rapporterade norska medier att en kvinna vandrade runt naken på Gjøviks gator i Norge. Sanningen är dock att det var en transexuell person som blottade sig för allmänheten.

Strax efter klockan fem under lördagseftermiddagen larmades polisen av förtvivlade personer som hade sett en naken ”kvinna” vandra runt i Gjøviks centrum i Norge, där flera barn befann sig. När polisen till slut kom till platsen och hittade blottaren fick de förklarat för sig att det hela ska ha varit ett experiment för att få uppmärksamhet. Transan placerades då i en polisbil och kördes hem. Enligt polisen ska personen ha varit nykter och ”vid sina sinnesfulla bruk”.

I media och av norsk polis har polisen beskrivits som en kvinna i slutet av 20-årsåldern men film från händelsen visar att det i själva verket handlar om en transexuell man i högklackade skor. Det är ännu oklart om personen kommer att bli anmäld för att ha blottat sig.

Se film från händelsen här. Känsliga tittare varnas för obehagliga bilder.

Källa:
Transe gikk naken rundt i Gjøvik sentrum

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
GrottbjörnenKarlFredrikaAnnaKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

Ren och skär skräck – ett Marilyn Manson fan måntro.

En följd av sodomit/pedofiltågen när dennes föräldrar stängde av hjärnan med den övriga (((toleransen))).

Grottbjörnen
Medlem

Brian Warner spelade ju åtminstone en rollfigur han hittat på i Manson, de här svinen är på riktigt.

Karl-Путин A
Medlem

Synd att det inte fanns ett gäng skäggbarn i närheten – fast det hade den nog uppskattat.

Anonym
Medlem
Anonym

Hehe! Ja, lika barn leka bäst.

Grottbjörnen
Medlem

ja det är ju kränkande att de bara våldtar de som fötts med det biologiska könet kvinna och låter de som känner sig som kvinnor låter vara ifred!

Fredrika
Medlem

Tyvärr behandlas inte dessa typer av psykisk sjukdom. Om den psykiska sjukdomen är kopplad till avvikande sexuellt beteende är det normalt och hbtq-vänligt normkreativt. Kanske med undantag för pyromani.

Ska inte riksbögen Jonas Gardell gå ut till transans försvar igen? Och vad var det med det där skäggbarnet i Borås som gick omkring i stan endast iförd en T-tröja? Han blir väl hyllad i Afrobladet.

Karl
Medlem

Psykfall.