Träning och bortslösade polisresurser i Nyköping

Torsdagskvällen den 14:e juni möttes Kampgrupp 110 upp för träning. Samlingsplatsen var vid Rosvallas parkering. Det var här som tre polisbilar och en journalist förra veckan kommit anryckande för att jaga bort nationalsocialisterna från en baseballplan som används av många andra privatpersoner för idrottssyften.

Polisen hade även denna gång spionerat fram att nationalsocialisterna skulle vara där och hade skickat ut en bil som åkte runt parkeringen. Tråkigt nog för folkförrädarna så var det bara samlingsplatsen där alla möttes upp, innan det bar av till en annan plats där ett roligt och lärorikt träningspass med avslutande gruppmöte hölls.

Har du också insett hur den politiska polisen förföljer svenskar som kämpar för vårt folks frihet och enande, samtidigt som vårt folk och våra barns framtid ödeläggs av de andra förrädarna? Gör då din plikt och ansök om att bli en del av vår gemenskap snarast!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments