Träning och bortslösade polisresurser i Nyköping

Torsdagskvällen den 14:e juni möttes Kampgrupp 110 upp för träning. Samlingsplatsen var vid Rosvallas parkering. Det var här som tre polisbilar och en journalist förra veckan kommit anryckande för att jaga bort nationalsocialisterna från en baseballplan som används av många andra privatpersoner för idrottssyften.

Polisen hade även denna gång spionerat fram att nationalsocialisterna skulle vara där och hade skickat ut en bil som åkte runt parkeringen. Tråkigt nog för folkförrädarna så var det bara samlingsplatsen där alla möttes upp, innan det bar av till en annan plats där ett roligt och lärorikt träningspass med avslutande gruppmöte hölls.

Har du också insett hur den politiska polisen förföljer svenskar som kämpar för vårt folks frihet och enande, samtidigt som vårt folk och våra barns framtid ödeläggs av de andra förrädarna? Gör då din plikt och ansök om att bli en del av vår gemenskap snarast!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Robin NordlundSigfrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigfrid
Medlem

Hela vårt rättsväsende arbetar för att förtrycka det svenska folket och då är det polisen som gör fältarbetet.Dessa korrupta snutar skiter i våldtäkter och annat elände som ockupanterna begår och lägger all sin energi på att förfölja svensken.Men en dag kommer även dessa svin att få sona sina brott mot svenska folket.

Robin Nordlund
Medlem

Igen? Det är ju sinnessjukt vad de förföljer er. Ni är uppenbarligen en nål i ögat på systemet i Kampgrupp 110! Bra jobbat!