Träning – en del av kampen

Nordfront rapporterar inte sällan om sociala och fysiska aktiviteter som vildmarkshelger, nu senast i Finland och Hälsingland, kanotpaddlingar som den i Skåne och kampsportsträningar i olika delar av landet. Men det är inte för intet denna typ av rapporter dyker upp. Att vara aktiv nationalsocialist innebär att man viger sitt liv åt kampen, så väl psykiskt som fysiskt. 

Våra aktivister är Organisationens ansikte utåt. Det innebär att dessa ska kunna föra sig rent socialt, men även att de ska ge ett gott fysiskt intryck. På gatan sker ingenting på individnivå. Har min kamrat struntat i att hålla sig i god form kan det bli Jag som får sitta av ett fängelsestraff då jag måste vända om för hans skull. Att inte träna som aktivist innebär dålig kamratskap. 

Detta gäller givetvis inte endast aktivister. Som nationalsocialist är det min plikt att vara hälsosam och att hålla mig i god form; oavsett ålder och oavsett kön. Vilken fysisk nivå man bör ligga på har självfallet med en mängd olika faktorer att göra, men faktum kvarstår; alla bör träna för att hålla sin kropp på en hälsosam nivå. 

Motion skapar inte endast välmående för kroppen, psyket och sinnet, något som behövs i tider som denna då man måste hålla humöret på topp för att orka kämpa. Det är också en förberedelse för framtiden. En framtid som tycks komma allt närmare. Vårt samhälle står inför stora problem och i spjutspetsen behövs starka kämpar.

Våra kvinnor ses sällan på gatorna av den enkla anledningen att vi har en annan plats att fylla. Vi är medvetna om de fysiologiska skillnaderna män och kvinnor emellan och vi förstår att en kvinna har svårt att uppnå samma fysik som en man. Vi förstår att könskvotering inte är annat än ett (miss)lyckat försök att späda på lögnen om icke-könsliga skillnader. Man får dock inte glömma att vår hälsa är minst lika viktig som mannens. 

Att hälsan är viktigt för barnafödande och för uppfostran i stort då det både ger pigga och karaktärsfasta föräldrar, är så självklart att det knappt ens ska behöva nämnas. Vad många däremot glömmer är att vi lever i ett samhälle där en kvinna även behöver kunna försvara sig. En kvinna kommer aldrig att bli stark nog för att kunna försvara sig mot en större gärningsman, främst inte om de är fler. Men kanske skulle ett par rappa fötter eller ett oförberett knä i skrevet kunna bli ens räddning om det verkligen sitter i benmärgen. Men för att detta – tillsammans med det självförtroende träningen ger – ska komma som en reflex, krävs just träning! 

Argumenten är många, men trots detta slarvas det bland båda könen. Vi är förebilder för ett i regel förslappat folk och för kommande generationer. Vi är – och ska förbli (!) – starka och rakryggade män och kvinnor, väl förberedda för vad framtiden för med sig. Det är så vi vill bli ihågkomna; precis som tidigare kämpande folk.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

21 Kommentarer till "[s33]Träning – en del av kampen[/s33]"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Mycket bra skrivet!
Tar man kampen på allvar så är träning för eventuella händelser a och o.
Härda er mentalt och kroppsligt, då står man rustad för framtiden.

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Väl formulerat. Att, som artikelförfattaren gör, förklara alla aspekter av nödvändigheten av träning i kombination av att verka som god förebild (vilket artielförfattaren också gör) är två väldigt viktiga beståndsdelar för att uppnå önskvärt resultat i organisationen.. Regler och uppföljning på detta måste också finnas men jag tror att det i slutändan faller mycket an på att det finns en förståelse/insikt och med det en stark egen vilja, då följer resultaten. Jag blir glad av att ämnet lyfts upp på ett bra sätt i denna artikel.

Död Åt Mångkulturen
Gäst
Nybörjare
Död Åt Mångkulturen

Revolutionen är snart här.
Mycket viktigt att alla är redo den dagen det smäller!

Ante
Gäst
Nybörjare
Ante

Ni verkar ha en hel del vildmarks utflykter, något jag skulle vilja va med på också, men är det bara för er i organisationen ?
annars hur gör man för att hänga på era utflykter ?

Pär Sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär Sjögren

Kontakta mig på par.sjogren@nordfront.se så kan vi ta detaljerna där.

johannes fröst
Gäst
Nybörjare
johannes fröst

Klockrent finns inget viktigare än att kunna försvara sig själv och sitt folk

Borlänge
Gäst
Nybörjare
Borlänge

Jag har efterfrågat en artikel som denna under en tid. Klockrent skrivet!
Så sant som det är sagt :)
Kondition, styrka och stridskonst är väl det som bör tränas.
Så vissa sporter och aktiviteter bör kanske inte prioriteras.
Bra skrivet återigen.

AndreasÅ
Gäst
Nybörjare
AndreasÅ

Eftersom gemene man är lat så är det en otrolig fördel att vara vältränad. Du har ett stort övertag om du hamnar i konfrontation. Även om du inte har en våldsam natur så ger fysisk träning dig självförtroendet att visa civilkurage och modet att ingripa när t.ex. någon blir misshandlad. Det ger dig också ett övertag i andra situationer då det är respektingivande att vara bra byggd.

Julius
Gäst
Nybörjare
Julius

Riktigt bra artikel som lyfter fram de väsentliga aspekterna i ett viktigt ämne.
Bra skrivet Rebecca!

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

Vi är väl de flesta av oss medvetna om att vi befinner oss i ett krig. Ett krig som (ännu inte) förs med vapen – utan med barnvagnar.

_jostein
Gäst
Nybörjare
_jostein

Detta krigs hjältar är medvetna svenska kvinnor. Det tänks och skrivs alldeles för litet om vilken logistik och kulturell utrustning som kan underlätta och förbättra för våra hjältar. Hur vi kan bli framgångsrika och samtidigt bevara det nordiska förhållandet mellan könen, utan att hänfalla till MENA barbariet?

Johan Björnsson
Gäst
Nybörjare

Lite enkla råd angående självförsvar (se även delen ”Survivalism / överlevnad / oberoende / självförsvar”, i min länklista):

http://johanbjornsson.blogspot.se/2012/09/rad-angaende-sjalvforsvar.html

Urban Andersson
Gäst
Nybörjare
Urban Andersson

Sympatiserar helt med er inställning om att man måste vara reda.
Tror på ett snart aktivt motstånd på alla dessa invandrare som lever som parasiter i vårat Sverige.
Tyvärr är jag nog inte fit for fight i min älder. Men keep up the good work…

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton
Urban, även vi äldre kan göra något i kampen, Du skriver att du inte är ”fit for fight”, om du inte lider av något allvarligt, så bli ”fit for fight.” Om inte det går, finns det otaligt vi som p.g.a. ålder eller andra ”hinder” trots allt kan göra, bara att känna sig nyttig gör att vi lever längre, vi har något att leva för. Tag åtminstone kontakt med någon inom Motståndsrörelsen istället för att sitta och beklaga dig. Hoppas du inte använder din ålder som en ursäkt för att inte vilja eller våga deltaga i kampen, stå vid sidan om… Läs mer »
Urban Andersson
Gäst
Nybörjare
Urban Andersson

Självklart använer jag INTE min ålder för att vara passiv!! Mitt nyårslöfte till mig själv är att börja med att aktivera mig fysiskt samt att nbörja med KravManga.

Peter, Västerbotten
Gäst
Nybörjare
Peter, Västerbotten

”viger sitt liv” var en helt korrekt formulering.
ingen frisk människa lägger sig ner och dör frivilligt.

Bo Nilsson
Gäst
Nybörjare
Bo Nilsson
Mycket bra och viktig artikel Rebecca! Det är av yttersta vikt att alla organisationskamrater värnar om sin hälsa, både fysiskt och psykiskt. Det kräver dock insikt och vilja, så att träning inte blir ett ont måste. Man måste även vara medveten om att för extrem träning kan vara skadlig. I nationella aktiviteter uppstår ofta lägen då pulsen och frustrationen stiger. Då är det bra att ha ett starkt hjärta och hårda nävar. Jag är idag snart 66-år och har inte ett gram fett på kroppen (ja möjligen ett hehe) tack vare att jag arbetat fysiskt och tränat hårt hela mitt… Läs mer »
Kim Larsen
Gäst
Nybörjare
Kim Larsen
Etter at jeg møtte flere fra SMR så fikk jeg sjokk over hvor i god form alle de andre var, jeg hadde ikke forventet og være den eneste kraftige men joda. Så etter det så valgte jeg og slutte men brusen, jeg kunne drikke opp til 3 liter pepsi max hver dag, og hver dag var som en lørdag (snop,osv). Junk food var nesten hverdags mat for meg. Men alt det er over nå. Nå drikker jeg bare vann, 3-4 liter vann hver dag. Jeg trener 3 ganger fast hver uke og ellers bruker jeg sykkelen til og spre propaganda.… Läs mer »
Dalkarl
Gäst
Nybörjare
Dalkarl

Det är rätt inställning, ge aldrig upp. Lycka till med träningen!

Ingemar W
Gäst
Nybörjare
Ingemar W

Mycket bra att du har hittat din motivation Kim. Kämpa på!

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Kim, den gamla goda norska kulturyttringen att ”gå på tur” (ikke bare på Påske og den slags) har, i snitt, hållit den norska befolkningen i bättre kondition än andra nordbor. Ett sunt matintag kombinerat med ”att gå på tur” räcker långt till att börja med.

Men tänk om fler upptäckte vad du gjort, då hade vi sluppit mycket av gisslet hjärt och kärlsjukdommar. Du är ett föredöme, ut och propagera för din nya livsstil nu!

wpDiscuz