Trailer ute för svenskproducerad dokumentär om Sydafrika

FILM. Statsvetaren och opinionsbildaren Jonas Nilsson har under en tid arbetat med att göra en dokumentärfilm som belyser de vitas situation i Sydafrika. Nu har en första trailer släppts.

Nordfront har tidigare uppmärksammat Boer Project, ett projekt med målsättning att samla in 100 000 kronor för att kunna spela in en dokumentärfilm om de vitas situation i Sydafrika. Bakom projektet står statsvetaren och opinionsbildaren Jonas Nilsson, som har en lång erfarenhet inom den nationella rörelsen och som under flera år haft ett särskilt intresse för just Sydafrika.

I en intervju med Nordfront berättade Nilsson att ambitionen var att kunna vara på plats och filma i Sydafrika redan i februari. Denna målsättning tycks man ha uppnått med bravur, då dokumentärfilmens första trailer släpptes tidigare i veckan.

Se trailern nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
1 Comment
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Rokviken
Rokviken
2 år sedan

Mycket bra! Boerna är fantastiska. Vilka kämpar! All heder åt dem.