Trailer ute för svenskproducerad dokumentär om Sydafrika

FILM. Statsvetaren och opinionsbildaren Jonas Nilsson har under en tid arbetat med att göra en dokumentärfilm som belyser de vitas situation i Sydafrika. Nu har en första trailer släppts.

Nordfront har tidigare uppmärksammat Boer Project, ett projekt med målsättning att samla in 100 000 kronor för att kunna spela in en dokumentärfilm om de vitas situation i Sydafrika. Bakom projektet står statsvetaren och opinionsbildaren Jonas Nilsson, som har en lång erfarenhet inom den nationella rörelsen och som under flera år haft ett särskilt intresse för just Sydafrika.

I en intervju med Nordfront berättade Nilsson att ambitionen var att kunna vara på plats och filma i Sydafrika redan i februari. Denna målsättning tycks man ha uppnått med bravur, då dokumentärfilmens första trailer släpptes tidigare i veckan.

Se trailern nedan:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Rokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Mycket bra! Boerna är fantastiska. Vilka kämpar! All heder åt dem.