Nordiska motståndsrörelsen höll torgmöte i Kungälv!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsen höll under lördagen torgmöte på Nytorget i centrala Kungälv och NTV var självklart på plats för att livesända.

Under lördagen håller Nordiska motståndsrörelsen torgmöte på Nytorget i Kungälv för att föra ut det nationalsocialistiska budskapet. Bland annat kommer partiets förstanamn i kommunen Fredrik Vejdeland att hålla tal.

Se NTV:s livesändning här:

11:25: Just nu pågår tre offentliga flygbladsutdelningar i Kungälv.

11:35: En diskussion pågår mellan en medlem och en grovt hjärntvättad lärare. Hon påstår bland annat att alla människor är exakt lika inombords och att forskningen visar att raser är påhittade.

12:40: Just nu håller man på att sätta upp ljudutrustning och Fredrik Vejdelands tal börjar inom kort.

13:04: Fredrik Vejdeland talar just nu. 200 personer i publiken.

13:35: Talet är nu avslutat men Motståndsrörelsen kommer stanna kvar vid Nytorget ett tag till. I slutet av talet gick även en tragisk samling yttrandefrihetshatare förbi och skrek lite om ”rasism”.

13:53: Livesändningen har nu avslutats men valkampen fortsätter vidare.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KristianGunnarKarl AJorgen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Jorgen
Medlem

Mycket trevlig sammankomst som lovar gott inför framtiden. Fin konkret framtoning som säkert fick många att tänka till i radikalare riktning. Folk fanns även på balkongerna runt omkring som verkade lyssna mycket intresserade och ca 200 åhörare som inte hade någon som helst politisk torgskräck för att öppet visa sina sympatier.

Jättebra jobbat!

Karl-Путин A
Medlem

Mycket bra tal av Vejdeland. Några sodomiter med regnbögsflaggor försökte störa mötet men det blev ganska lamt. Antagligen gick de på bromsmediciner hela bunten. Researchgruppens två utsända fotograferade alla närvarande med halvmeterlång teleobjektiv.

Jag var borta hos demokraterna och minglade i en halvtimme innan talet. Har aldrig sett så många bittra batikhäxor på samma plats förut – demokrati skulle ju vara så roligt hade de utlovat.

Gunnar
Medlem

Riktigt bra. Gav förhoppningsvis en del röster!

Kristian
Medlem

Det var mycket trevligt i Kungälv idag.