Tonåringar säljer sin oskuld till högstbjudande via Internettjänst

DEKADENS. En brittisk kvinna sålde nyligen sin kropp för flera miljoner kronor via en nätsida som specialiserar sig på försäljning av oskuldssex. Enligt nätsidan ska köparen ha varit en Hollywood-kändis.

Unga kvinnor blir nu uppmanade att auktionera bort sin oskuld på nätet efter att en kvinna från Storbritannien skryter på sociala medier om hur hon sålde sin kropp för flera miljoner.

Det är nätsidan Cinderella Escorts som används som plattform för att mäkla mellan jungfruar och de som vill ha samlag med dem. Den 26-åriga brittiska kvinnan Jasmin ska enligt hemsidan ha sålt sin oskuld för hela 1,2 miljoner euro, något som motsvarar ungeför 11 miljoner svenska kronor, till en skådespelare från Hollywood.

Den brittiska kvinnan är inte den första som sålt oskulden för en enorm summa via sajten. En 19-åring vid namn Giselle ska även ha sålt sin första sexuella upplevelse till en arabisk affärsman från Förenade Arabemiraten för 2,5 miljoner euro år 2017.

Källor:
Tenåringer selger sin jomfrudom til høystbydende via Internett-tjeneste
Virginity auctions: Brit teens sell sex online as one offer fetches $1.5mn

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
14 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

E U R O T R A S H !!!

_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Hur i allsindar kan de förvänta en att tro på att en negerhona behållit oskulden ända till 26 års ålder? Jag menar, negerarten som helhet har ju en enormt stark sexdrift – inte endast hanarna. På gym och liknande ser man dessvärre dessa negerhonor gå omkring utan knappt någonting alls på kroppen, och försöker dra till sig andras blickar. Jag har dessvärre utsatts för detta själv också, hur en av dem trånat efter min blick. Allt jag kunde tänka var: ”Om ändå den där negerhonan ändå visste att jag hellre skulle se den död än vistandes i Sverige”. Sedan har… Läs mer »

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan
Reply to  _DH_

ja, varför tror du negrer är besatta av att skaffa barn med vita?
Angående honornas promiskuitet, jadu, det fanns nog en anledning till att hannarna var tvungna att vanställa honorna på något sätt, både där uppe och nere, innan de gav sig ut att vakta boskap

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

Häri kan man nog finna orsaken till varför majoriteten av arabiska och nordafrikanska kvinnor är könsstympade. Bland vissa av folken nöjde man sig inte med att könsstympa sina döttrar, utan man sydde även ihop dem. Så småningom blev detta ett religiöst påbud inom bla islam. Att klä dem i fula kroppstäckande hucklen var ett annat sätt att stoppa lystna blickar från den lika överkta manliga befolkningen. Inom den svenska förlossningsvården är det numera rutin att öppna upp igensydda kvinnor som ska föda, för att sen sy ihop dem igen efter förlossningen, eftersom deras religion kräver det. Detta tar naturligtvis stora… Läs mer »

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Karl A

Bedrövligt hur det hänger ihop – hur blir de av med det månatliga blodet o pisset egentligen..?

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan
Reply to  nordbo

det blir dom ju knappt, negressen Naomi Campbell har ju snackat om att hon och många andra negerflickor var nära att dö av infektioner pga. deras underliv var så illa tilltygat och ihopsytt

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

Så de ockulta pedofilerna inom (((modeindustrin))) lät naomi få ha ”fönstret på glänt”.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  nordbo

Man stoppar in ett litet vassrör som får sitta kvar tills det har läkt ihop.

För övrigt tycker jag att alla tjejerna på bilderna ser ut som h*ror – hur kan någon gå på att de är oskulder?

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Karl A

Vanligt förekommande inom dessa kriminella kretsar är att de klistrar in bilder allt ifrån underklädesreklam till mer anständiga bilder från mjukporr – vederbörande har alltså ingen aning om att dom finns med i dessa sammanhang – bilderna ovan kan mycket väl tyvärr stämma med tanke på den stora (((prislappen))) på tjejerna.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan
Reply to  Karl A

ja och många kulturer i afrika där könsstympning inte är så vanligt så skär de ju bla. negressdamerna i ansiktet och sätter dit massa vikter/”talrikar” i läpparna mm. för att de ska se så fula ut som möjligt så ingen annan än deras man ska bli sugen på dom, detta är ju rätt vanligt bland herdefolk där männen kunde va borta och beta kossorna o månader

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan
Reply to  Karl A

sen dömer jag inte heller, evolutionen är som den är, i afrika där det har varit väldigt lätt att få tag i mat så man åtminstone kunnat klara livhanken historiskt sett så har det varit ett evolutionärt övertag att kunna skaffa så många barn som det bara gick med så många olika personer som möjligt, kvinnan i afrika har historiskt sett aldrig behövt oroa sig för sin försörjning vad gäller mat åt sig och ungarna, i europa hade en kvinna med många barn men ingen gubbe förmodligen dukat under, men i afrika kunde kvinnan ganska lätt få tag på mat… Läs mer »

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

Till sig själv, barnen OCH sin gubbe – i Afrika är det kvinnorna som arbetar,medan männen (upp)vaktar boskapen.

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan

Satan (judaismen) försöker ta tag i en när man kikar på bild nr:6.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan

vad är likheten mellan en negress och ett par tofflor? båda kanske är sköna att sätta på men det är inget man visar sig med på stan…