Tommy Robinson vädjar till Trump – vill få asyl i USA

UTRIKES. Den islamkritiske aktivisten Tommy Robinson vill söka asyl i USA.

Den brittiske islamkritiske aktivisten Tommy Robinson har problem med ”rättvisan” i Storbritannien. Efter att förra året först ha dömts och fängslats för ”domstolstrots” efter att ha direktsänt utanför en rättegång med utländska misstänkta pedofiler släpptes han sedermera mot borgen. Detta efter att överklagat till en appellationsdomstol.


Ett gäng vita huliganer demonstrerade förra sommaren mot fängslandet av Tommy Robinson, vilket bland annat utmynnade i våldsamma sammandrabbningar med systemlojala poliser.

Under fredagen blev dock Robinson dömd för tre fall av ”domstolstrots”, vilket innebär att fängelse kan vänta för aktivisten.

Ståendes inför denna prekära situation har han nu valt att be USA:s president Donald Trump personligen om hjälp.

— Jag vill uttrycka en genuin vädjan till president Trump […]: Var vänliga och se över ifall jag och min familj kan få politisk asyl, sa Robinson i en intervju med InfoWars.

— Den brittiska statens undfallenhet gentemot islam, de okontrollerade vågorna av migranter till det här landet innebär att de medvetet förföljer och illegalt fängslar vem som helst som kritiserar deras globalistiska agenda, fortsatte han.

Tommy Robinson hoppades även att någon annan i Trumps närhet skulle höra hans vädjan om inte presidenten gjorde det.

Källa:
PROMINENT BRITISH FAR-RIGHT ACTIVIST TOMMY ROBINSON BEGS DONALD TRUMP FOR ASYLUM IN U.S.: ’I NEED EVACUATION FROM THIS COUNTRY’

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Vänder han sig inte till fel personer? Borde han inte söka gunst hos sina judiska herrar istället?

Fast naturligtvis ska detta förstås som ett PR-jippo, och inte en seriös förfrågan. Jag är också lite förvånad att amerikansk högermedia inte uppmärksammar att Robinson dels är en återfallsförbrytare, dels har brutit mot amerikansk invandringslagstiftning genom tidigare uppehälle i USA.