Tommie Lindh hedrades i Göteborg med banderoll och bengaler

INRIKES. Den mördade nationalisten Tommie Lindh hedrades under gårdagen i Göteborg.

Mordet på nationalisten Tommie Lindh – som den 11 maj avled blott 19 år gammal efter att ha knivhuggits ihjäl av en afrikan – har skapat svallvågor inte bara i Sverige och på Twitter utan även i nationella kretsar runt om i världen.

Under gårdagen hedrades Tommie även av nationella och andra sörjande i Göteborg. En film från händelsen har lagts upp på Twitter, där man kan se en samling personer stå med en banderoll och olika pyrotekniska artiklar i ett lyckat försök att skapa en effektfull film.

Nordfront har pratat med en person som var med under hedrandet. Han uppskattar att totalt ett 70-tal personer dök upp under ceremonin, som förutom banderollen och pyrotekniken innefattade ett kort tal av Daniel Frändelöv. Initialt ska ett tiotal personer ha hindrats av polisen men efter ett tag lyckades de ansluta sig.

Efteråt samtalade deltagarna med varandra, oaktat organisationstillhörighet för de som överhuvudtaget var anslutna någonstans.

Efteråt ryktas det om att bråksökande rödingar ska ha gjort illa sig, något som det även skrivits om på Facebook.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Hanssi says:

    Tommie Lindh! Ditt minne lever i evighet!


  • Lämna ett svar