Tommie Lindh-fallet diskuterades i amerikansk podd

TOMMIE LINDH. Senaste avsnittet av ”Strike and Mike” berörde bland annat Tommie Lindh och gästades av Martin Saxlind.

Listen to ”Martin Saxlind on the Strike & Mike podcast about Tommie Lindh” on Spreaker.

I tisdags gästade Nordfronts chefredaktör Martin Saxlind den amerikanska podden ”Strike and Mike” som drivs av Eric Striker och Mike Enoch. Saxlind berättade där om mordet på Tommie Lindh och diskuterade systemets försök att bromsa den folkliga vreden som uppstått. Diskussionen svävade också ut till att innefatta en del mer allmänna jämförelser mellan repressionen och den politiska utvecklingen i Sverige och USA.

”Strike and Mike” är en podd som ligger bakom betalväggen på The Right Stuff, där man också hittar hela avsnittet. Det inledande segmentet om Tommie Lindh är dock publicerat öppet och gratis då det finns ett stort allmänintresse i fallet och det är viktigt att korrekt information sprids internationellt.

The Right Stuff är ett USA-baserat poddnätverk som är tongivande inom den amerikanska alternativhögern och ligger bakom populära memer som (((jude-ekot))).

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments