Tobias Lindberg från Informationskriget.se

FÖREDRAG. Organisationens näste fem lyckades bjuda in en produktiv opinionsbildare på ett intressant möte.

Under helgen arrangerade näste fem ett föredrag med Tobias Lindberg, den drivande personen bakom webbsidan Informationskriget (informationskriget.se).

Det var ett unikt föredrag där ämnet hade fokus på vaccinationer. Tobias Lindberg inledde med att förklara att han tidigare varit generellt positiv till vaccinationer. Hans tidiga uppfattning var att vaccinationer är en bra teknik för att minska utbredningen av farliga sjukdomar.

Tobias Lindberg håller föredrag om vaccinationer.

Olika händelser gjorde att Tobias Lindberg senare började fördjupa sig i ämnet. Han läste vaccinationskritisk litteratur och på webbsidor. Han letade i rapporter och undersökte statistik kring vaccinationernas påstådda framgångar. Det verkade som att bevisen för vaccinationernas egentliga effektivitet var tunna. Statistiken är ofta manipulerad, vilket han under föredraget gav olika exempel på.

Bland annat var det typiskt att definiera många förlamningssymtom som polio innan poliovaccination injicerades i stor skala. Efter vaccinationskampanjerna definierades polio betydligt snävare, något som Tobias Lindberg utvecklade hur det kunde se ut. Den totala mängden förlamningssymtom var ändå relativt konsekvent. Det officiella resultatet såg ut som att det skett en drastisk nedgång i polio på grund av vaccineringar.

Men var det kanske snarare så att man definierade saker olika? Det som tidigare kallades polio kallas idag för något annat. Samma definitionsproblematik gäller även för smittkoppor, menade Tobias Lindberg. Det finns många andra koppsjukdomar som liknar smittkoppor.

Trots vaccinering händer det att folk ändå smittas, vilket Tobias Lindberg gav exempel på. Det var historiskt sett en nedgående trend med många omskrivna sjukdomar när det skedde en förbättring i hygien och levnadsvanor. Så var det vaccinationernas förtjänst eller inte, undrade Tobias Lindberg.

Farorna med vaccin är många, förklarade Tobias Lindberg, och berättade om kända vaccinationsskador på barn. Vacciner innehåller inte bara farliga ämnen som kvicksilver och aluminium. Det biologiska materialet från vaccinerna kan även innebära risker. Bland annat, menade Tobias Lindberg, händer det att okända virus kommer med i vaccinerna av misstag under tillverkningsprocessen.

Som föredragshållare ger Tobias Lindberg ett trovärdigt intryck och det märks att han är väl påläst i sitt ämne. Han betonar sina argument på ett sakligt sätt. Det är inga överdrifter, vilda spekulationer eller känsloargument.

Tobias Lindbergs föredrag kan betraktas som ett debattinlägg av en gästföreläsare. Ämnet ligger en bit utanför Nordiska motståndsrörelsens huvudsakliga politiska ståndpunkter. Olika synsätt gällande vaccination ska inte utgöra något hinder för någon som söker sig till organisationen. Att lyfta ett ämne för intern debatt och diskussion är just vad syftet med detta föredrag var.

På uppmaning av nästeschef Pär Sjögren ombeds intresserade att se fram emot kommande föredrag. Det handlar om både inbjudna föredragshållare, som denna gång med Tobias Lindberg, och organisationens egna föredrag. Ämnesområdet kan variera. Inbjudna med vänlig inställning är oftast välkomna.

Pär Sjögren presenterar föredragshållaren Tobias Lindberg.

För er som inte ännu är bekant med Tobias Lindberg, kan ni lyssna på Radio Nordfront avsnitt 66 här eller klicka in på Informationskriget här. I anslutning till föredraget kunde Tobias Lindberg svara på frågor:

– Varför är vaccinationsfrågan viktig?
Jag tycker det är en jätteviktig fråga. Skulle jag inte se paniken kring frågan om massinvandringen skulle jag ägna mer uppmärksamhet kring ämnet. Som ni kan läsa på Informationskriget, har innehållet börjat handla mer om massinvandringens effekter. Materialet om vaccinationer finns ju kvar ändå.

En gång i tiden propagerades för bekämpningsmedlet DDT och kritiker hördes knappt. Därför måste vi förhålla oss kritiska till auktoriteter. Vad gäller vaccinationernas förträfflighet så har tekniken etablissemangets fulla stöd på nationell och global nivå.

Förstörelsen av miljön pågår samtidigt med asylkatastrofen. Lite tid borde man därför lägga ner även på andra frågor. Vi är hotade av massinvandringen men även miljömässigt kan vi gå under. Jag är i och för sig skeptisk till teorierna kring växthuseffekten men jag anser att det finns andra riktiga miljöproblem som GMO-teknik och gifter i jordbruket. Farorna är stora och jag vill skydda våra liv, hjälpa andra och rädda vårt folk.

– Du tillhörde en gång den radikala vänstern. Hur har du förändrats?
I huvudfrågorna, även från tiden jag var vänster, tycker jag samma idag. Det har tillkommit frågor och aspekter och förståelsen av vilka som egentligen tillhör makteliten. Jag trodde vänstern var svaret på problemen jag såg i världen men nu är jag av en annan uppfattning förstås.

Kort om Tobias Lindberg:

Läste biomedicinutbildningen på Karolinska Institutet 1999-2003, en fyraårig forskningsutbildning.

Blev vänsterradikal och medlem i Rättvisepartiet Socialisterna 2005. Ersättare för partiet i Haninge kommunfullmäktige 2006-2010.

Fick ett mer libertarianskt synsätt och bröt med vänstern. Studerade vaccinationsfrågan 2011.

2014 startade han sidan Informationskriget och publicerade material om vaccination. Sidan utvecklades till att mer betona massinvandring från hösten 2015.

Deltagit som radiogäst på Radio Nordfront nummer 66 i juni 2016 och flera avsnitt i Radio Regeringen. Har låtit Nordfront återpublicera flera artiklar från Informationskriget.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

19 Kommentarer till "Tobias Lindberg från Informationskriget.se"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Tobias är verkligen en tillgång oss. Jag är glad att han spelar i vårt lag?

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Håller med, han har en sympatisk framtoning och är helt klart en rakryggad karl.

David Icke
Gäst
Nybörjare

Ja mer ryggrakad man får man leta efter. Det är inte skallen som är slät lita på det.

Asd
Gäst
Nybörjare
Asd

Såhär kan det gå vid vaccination, man får en ännu mer utvecklad sjukdom för att man antas inte kunna ha det man är vaccinerad mot.

http://www.hant.se/johan-ulveson-svart-sjuk-i-tbe-trots-vaccinering/

Kan vara bra att kunna referera till kändisar för vanligt folk. ‘Berts pappa’

Albert Spjuut
Gäst
Nybörjare
Albert Spjuut

Tobias framträder alltid som lugn, saklig och ödmjuk. Skulle gärna lyssna till detta föredrag vid tillfälle. Viktigt ämne. Som förälder är man sårbar inför läkarnas ”auktoritets åsikter” vilket KAN (men måste inte) innebära dystra konsekvenser för sina barn om man inte själv är påläst inom detta ämne och vågar fatta egna informerade beslut gällande vaccinationer för sina barn.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Tobias L har nog rätt i mycket, dessutom vill läkemedelsbolagen sälja så mycket mediciner som möjligt, helst även till kärnfriska!

Micke 104
Gäst
Nybörjare

Super bra föreläsning!
Rekomenderar alla kamrater att gå när ni får möjlighet.

........
Gäst
Nybörjare
........

Fan vad fin Sanna Hill blivit!

comment image?oh=891b07f1561658fe8dbd565e8a05564d&oe=59EC6569

comment image?oh=ceb738044fd4d719872e98893d0ab981&oe=5A2A15BC

Medicinman
Gäst
Nybörjare
Medicinman

De gamla hederliga vaccinationerna från 50-talet har vad jag kan bedöma inte påverkat mig negativt och gör säkert stor nytta i fattiga länder men sedan dess har läkemedelsindustrin som allt annat fått en släng av det globala marknadsviruset och ingen går längre säker för deras häxbrygder.

Tobias Lindberg
Gäst
Nybörjare
Fast bara för att man de flesta inte påverkas synligt negativt av vaccin så är inte det samma sak som att de inte gör någon skada på hälsan eller att de skulle vara bra. Faktum är att det inte finns några bra bevis för att vaccin gör någon nytta. Inte ens de som många kallar för de ”gamla beprövade vaccinerna”. Tittar man noggrant på all fakta så är det tydligt att det är socioekonomiska förbättringar som har gjort att färre insjuknar, skadas och dör i olika sjukdomar och att detta gäller såväl i västvärlden som i utvecklingsländerna. Vidare så tog… Läs mer »
Dr Ford
Gäst
Nybörjare
Dr Ford

Själv så strävar jag efter att uppnå så många vaccinationer som möjligt. Jag har till och med vaccinerat mig mot udda sydamerikanska tropiska sjukdomar, det var dyrt men värt det. Mitt mål är att bli en bionic man, immun mot ALLT!

RL RL
Gäst
Nybörjare
RL RL

Passa på och vaccinera dig mot dumhet.

kaj
Gäst
Nybörjare
kaj

Men tyvärr inte mot blattar på våra gator !

Johan ll
Gäst
Nybörjare
Johan ll

Stanna upp ett tag och TÄNK. Du är inne på en farlig väg. Risken är att det redan är för sent när du inser vissa samband.

David Icke
Gäst
Nybörjare

Läs på http://www.davidicke.com om hur vaccinerna skadar din lilla kropp. För att inte nämna hjärnan??

Achtung Juden!
Gäst
Nybörjare
Achtung Juden!
Podcast Nationella
Gäst
Nybörjare

Tobias Lindberg är helt klart en intressant tillgång för NMR.

//Karpstryparn

David Icke
Gäst
Nybörjare

Han har bra info på sidan men han borde skriva mer om reptilianerna som är den verkliga makten bakom tronen.

Anna
Gäst
Nybörjare
Anna

Jag är jätteglad att ni tar in en föreläsare som är skeptisk till Vaccinationer precis som jag är till detta och även hela skolmedicinen som är grundad och infört av Rockefeller-klanen på 30-talet. De alternativmedicinska metoderna som till skillnad från skolmedicinens symtomdämpsnde hjälper kropp och sinne till riktig läkning borde vara något som apellerar till nationalsocialistiska naturromantiker. Heja!

wpDiscuz