Tobbe Mårtensson har fått ”nock” igen – kommer ut som judekritiker

SIONISM. Internetfenomenet Tobbe Mårtensson ger sig in i debatten om Bonnier och kommer ut som judekritiker i sitt senaste Youtubeklipp.

”Nu får det fantamej va nock!” och ”Hur fan kan man kasta ut vanliga jävla familjer och pensionärer på gatan för det ska sättas flyktingar och asylsökande och allt djävulskap i de här huset?” säger Internetsensationen Tobbe Mårtensson i Youtubeklippet Nu gick det för långt!, som har setts över 145 000 gånger och gett upphov till otaliga memer.

I fredags laddade Mårtensson upp ett nytt klipp där han diskuterar bland annat Bonnier, hur israeler beter sig och att det anses fult att kritisera judar – något han dock själv gör.

— Det är ju uppenbart och bevisat att Bonnierfamiljen är judar, de som styr och ställer på Aftonbladet och Expressen, det är judar och så vidare, konstaterar Mårtensson bland annat i klippet.

Frågan är nu bara hur länge Youtubeklippet får ligga kvar ocensurerat innan Bonnier beslutar att Google måste agera.

Se Tobbe ”Det är fanimej nock!” Mårtensson komma ut som judekritisk nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
3 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
David
David
2 år sedan

Bra Tobbe!

Fredrika
Fredrika
2 år sedan

Konstig rasblandare med förvirrad personlig ”mission”. Så går det när man inte har ett stadigt sammanhang att ge sitt förvirrade psyke stadga. Frågan är om han inte på sin höjd passar som stödmedlem. Men han har nog långt kvar till ett sådant ”radikalt” ställningstagande.

Erik
Erik
2 år sedan

Den första gång jag såg ”Adolf Hitlers warning” var när Tobbe delade den på FB, haha. Så vad man än anser om honom så har han uppenbarlige gjort bra saker.