Tjänar pengar på politisk satir – skänker pengarna till vänsterextremister

SATIR. I en kommande bok skriver reklamskribenten Karl Fredrik Mattsson politisk satir om Sverigedemokraterna. Alla intäkter från boken kommer att gå till det vänsterextrema nätverket Linje 17.

Mynt
Karl Fredrik Mattsson med sitt förra försök till kändisskap.

”Vilket är Sverigedemokraternas favoritinstrument? Trångsynth. Vilken arkitekturstil är särskilt hipp bland sverigedemokrater? Hitlerjugend. Varför får sverigedemokrater så sällan ligga? För att deras underkläder bär spår av en brun historia”, är en del av det innehåll som kommer att finnas i reklamskribenten Karl Fredrik Mattssons kommande bok.

Boken ”Järnrör inte min kompis” uppges bestå av 196 ordvitsar som anspelar på Sverigedemokraterna och kommer ut på Leopard förlag i mitten av maj. Överskottet från bokförsäljningen kommer att gå till det vänsterextrema nätverket Linje 17.

Mattsson blev känd under en kort tid häromåret då han trädde fram som upphovsmakare till myntet ”Vår horkarl till kung”.

Källa:
Humor mot Sverigedemokraterna

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om