Tiotusentals demonstrerade mot islam i London

STORBRITANNIEN. Tiotusentals människor samlades i lördags i London för att visa sitt missnöje över muslimers närvaro och inte minst deras terrorattentat i Storbritannien. De flesta medier har valt att tiga om händelsen och de som valt att skriva om den är oroade över ”högerextrema kopplingar”.

Lördagens tillställning arrangerades av det nybildade Football Lads Alliance (FLA) som är en proteströrelse som samlar olika, ibland mot varandra fientligt inställda, fotbollsklubbar för att ena dem mot ”terrorism och extremism”. Rörelsen har av ”antirasistiska” grupper kritiserats för att vara rasistisk men dess grundare John Meighan menar att demonstranterna bestod av ”normala människor” som ville ”markera mot vågen av terrorattentat som drabbat Storbritannien och Europa den senaste tiden”.

Marschen gick mestadels lugnt tillväga och en del hade med sig kransar som de la ner på Westminster Bridge, där en muslim körde ihjäl fem människor i mars. Den brittiska dagstidningen Independent skriver dock att det uppstod oroligheter när marschen gick förbi motdemonstranter då det ska ha kastats ölburkar och mynt.

En del menar att FLA är ett försök att samla ”moderata” fotbollssupportrar och radikalisera dem för att på sätt kunna bilda en variant av English Defence League (EDL). EDL:s grundare Tommy Robinson deltog i lördagens marsch och höll också ett tal. Demonstranterna som Independent talat med förnekar dock att de skulle vara ”rasister” eller ”extremister”. Tidningen påpekar också att ett antal svarta personer deltog i demonstrationen.

— Det handlar om att få regeringen att förstå att folket har fått nog. Terrorismen ignoreras av regeringen… Grabbar [från rivaliserande klubbar] som varit emot varandra i åratal enas nu för att säga att frågan måste tas upp, säger en 53-årig man som Independent intervjuat.

En annan man är dock mer bestämd och menar att muslimerna inte är en del av Storbritannien samt att ”vi håller på att bli överkörda och kan inte säga någonting om det. Om du säger det så blir du kallad för rasist.

Källor:
Football Lads Alliance: Inside the central London march of far-right linked group
Thousands of football supporters march against extremism in London to oppose ‘recent upsurge’ of UK terror attacks

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

25 Kommentarer till "Tiotusentals demonstrerade mot islam i London"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_
Ack, om dessa demonstranter ändå kunde agera mot (((den))) som kastade bollen på dem, istället för att likt en dum hund argsint bita bollen. Och förstå att (((den))) som kastade bollen, också kastade knivar och diverse andra farliga föremål som inte alls är en boll som denna. Icke-muslimska araber och negrer är lika farliga. Att de har med Robinson är också ett klart tecken på att demonstrationen är judestyrd. Jag menar, han har ju sagt att han vill ”klå upp” vita nationalister, och försvarat staten Israel. Den dag vi kan få demonstrationer mot icke-vitas närvaro i våra länder är den… Läs mer »
Headhunter
Gäst
Nybörjare
Headhunter

Nja men finns ju många olika typer av Nationella.

Världen är konstig
Gäst
Nybörjare
Världen är konstig

Om nu demonstrationen är judestyrd varför vill de då protestera samtidigt som de vill ha in muslimer?

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Det ryktas om att han själv är jude. Som andra judar har han bytt namn och heter egentligen (((Stephen Yaxley-Lennon))).

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste
Islamiseringen är en avledande manöver och det är meningen att man ska oroas av den. Makthavarna har så klart koll på muslimerna, terroristerna, jihadisterna eller vad de nu ska kallas, de är inte alls likgiltiga inför detta. Det är en del i den dialektiska processen där man skapar problem och sedan kommer med ”lösningar” på detta, frågan är bara om folk kommer att lära sig något denna gång och inse att det är husse och matte som är boven och grundproblemet, inte symtomen. Tycker man har sett på bl a Youtube ett ökat prat om inbördeskrig i Europa, från invandringskritiker,… Läs mer »
Tvättbjörnen
Gäst
Nybörjare
Tvättbjörnen

Med så mycket manskap hade det väl kunna stormat parlamentet och krävt förändringar?

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Det är frustrerande att bevittna hur mpnga människor som är oförmögna att skilja på orsak och verkan – sjukdom och symptom.

Detta sagt så är det ändå ett steg i rätt riktning om riktiga nationalister förstår att spela sina kort rätt.

Pyttipanna
Gäst
Nybörjare
Pyttipanna

”Det är frustrerande att bevittna hur många människor som är oförmögna att skilja på orsak och verkan – sjukdom och symptom.”

Klokt sagt.
Det är därför man hittat hit till Nordfront, då vi gjort samma analys: Gäller att sprida den kunskapen också; samt det är ju därför man ser till att -gemensamt – vilja tysta NMR, då man lyckats kontrollera SD:s zionistvänliga ledning.

Allan
Medlem
Nybörjare

Sirapsskallar gillar att skälla ut (((buktalarens))) docka.

Taliban Tarzan
Gäst
Nybörjare
Taliban Tarzan

Väl sagt!

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

väl talat Allan…mycket väl talat!

Hansa
Gäst
Nybörjare
Hansa

Det är en demonstration mot extremism, inte religionen islam.

Hansa
Gäst
Nybörjare
Hansa

De har till och med en folkvald muslimsk borgmästare.

anci
Gäst
Nybörjare
anci

”Folkvald” ja hela London bebos av vänsterpack å muslimer

Hansa
Gäst
Nybörjare
Hansa

Över 70% är vita men vem bryr sig om fakta här? Också en av de mest rika och attraktiva städerna i världen att bo i så ditt argument faller lite platt.

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Systemet är också emot ”extremister”, vilket gör de här demonstranterna till nyttiga idioter. Se bara på den ”patriot act” som i Frankrike antogs av regeringen, vilket ger dem ökade möjligheter att slå ned på alla ”extremister”, dvs inte bara muslimer utan även nationella:

https://www.youtube.com/watch?v=B642sjy9qKo

Muslimer/terrorister använd som ett verktyg, en ursäkt för att globalisterna ska kunna ta ännu hårdare tag om världen.

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Muslimer skall man vara missnöjd med – i alla lägen. Detta avskyvärda patrask till folk har inget existensberättigande! I alla fall inte mycket.

Det är därför de skall gå samma väg som ”de utvalda” sägs ha gjort under 30- och 40-talet.

Hoffman
Gäst
Nybörjare
Hoffman

Heja FLA!

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Islam World Cancer.

NordenSkjold
Gäst
Nybörjare
NordenSkjold

NMR burde gjør eksakt det samme i Skandinavia. En demonstrasjon Spesifikt imot Islam. Faan ta Islam og Hyll seier !

Dora
Gäst
Nybörjare
Dora

”Om du säger det så blir du kallad för rasist.”

Skit i den där rasist stämpeln, den är uppfunnen just för att tysta kritiker. Som motståndsman ska man känna till fiendens metoder och stå emot dem.

Verbal-Kint
Gäst
Nybörjare
Verbal-Kint

Kan tycka att mer energi borde gå åt på att demolera det antivita ”rasist”narrativet snarare än att legitimera det och förklara att ”jag är faktiskt inte rasist i alla fall”. När den barriären är raserad så är allmänheten frigjord från rädslan att öppet associera sig med sitt folk för sin överlevnads skull.

Ifrågasätt alltid rasism-begreppet när det används av fienden, men förtydliga att ALLA människor oavsett ras är biologiskt programmerade att prioritera sitt eget folk, såsom sin egen familj framför andras.

Magnus Johansson
Gäst
Nybörjare

”Terrorismen ignoreras av regeringen …”

Nja, den officiella terrorismen skapas eller åtminstone tillåts av regeringen. De flesta i dyngskallemedia uppmärksammade terrorattentat är bluffar eller falskflaggattacker. Den riktiga terrorism som invandrare och makthavare i väst står för uppmärksammas långt mycket mindre.

anci
Gäst
Nybörjare
anci

Sa redan för ett antal år sedan att UK är kört,tyvärr

kaj
Gäst
Nybörjare
kaj

England är kört ! Hell Seger

wpDiscuz