Tillstånd beviljade för Nordiska motståndsrörelsens 1 maj-demonstrationer i både Kungälv och Ludvika

DEMONSTRATIONER. Idag kom besked från polisen att de ger tillstånd för de bägge sökta demonstrationerna.

Under Nordiska motståndsrörelsens folkkonferens den 27 januari lät riksledningen meddela att det även i år kommer hållas två stycken nationalsocialistiska demonstrationer den 1 maj. De nordiska arbetarnas enda sunda alternativ kommer att demonstrera samtidigt i både Kungälv och Ludvika.

Nu har polisen också givit sitt formella tillstånd till de bägge demonstrationerna. Samlingsplatserna har dock blivit flyttade i bägge städerna och marschsträckorna har blivit något förkortade gentemot ansökan. Huruvida detta innebär att besluten kommer att överklagas eller inte är ännu inte offentliggjort av de ansvariga för demonstrationerna eller riksledningen.

Mer information och fler detaljer kommer upp på Nordfront inom kort. Att se till att ta semester och planera en resa till antingen Kungälv eller Ludvika är dock något du oavsett borde göra redan nu om du ännu inte gjort det. Givetvis är alla folkfränder välkomna oavsett medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen eller inte!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Anders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Alla nationella ut å demonstrera för vårt folk och mot förtrycket den 1:a maj med Nordiska motståndsrörelsen.

Hell seger!